4800 Ft

Megváltoztatja az önfejlesztési és szépítkezési szokásokat!

Szállítás: a könyvet postázzuk is, ennek költsége (1270 Ft)

 

Termékleírás

Tudományos

“A könyv, amely szerint bőrünk egy „kifordított”, azaz kívülről látható idegrendszer, agyunk “meghosszabbítása”, anatómiai részletességgel mutatja be a bőr rétegeit. Működésüket, alul-és túlműködésének jeleit – és ami egyetlen orvosi szakkönyvben sem szerepel, mindennek lelki, érzelmi vonatkozásait is.”
/Kövesi Péter/

2 agyféltekés

“Ahogy módszerében gondosan ügyel a test, a lélek és a szellem harmóniájára, könyvében is felváltva szólítja meg az olvasó ismereteket gyűjtő bal-féltekéjét és az érzelmi megtapasztalásból gazdagodó jobb-féltekéjét.”
/Prof. Dr. Hejj Andreas/

Könnyen alkalmazható

Gyakorlatias, praktikus, a hétköznapokban is jól használható eszközöket és  technikákat tartalmaz. Megtanulhatod belőle például, hogy a belső ragyogás nem velünk született, hanem fejleszthető, és aki elolvassa a könyvet tud majd élni ezzel a tudással.

A szerző – Halász Krisztina

Szenvedélye a szépség. Tanítóként: egész lényével tanít. A tréningjei nyomán nem maradsz ugyanaz, aki voltál. Individuál pszichológiai tanácsadóként – a fejlődésednek szentelte az életét! Annak, hogy a külsőddel érvényesülj a világban miközben Önmagadra lelsz. Mentálhigiénikus lényegével nagyon figyel Rád… Szalonjában kozmetikusi szolgáltatói alázattal törődik Veled… Édesanyaként bírja a türelmet, NLP mesterként ismeri a teremtő fantáziát… Az Animi Lélekkozmetika® anyjaként vallja, hogy a szépítő és wellness szakmák megérettek e nagy reformra.


Idézetek

“A Szerző által hangsúlyozott hármas egységnek megfelelően Halász Krisztina Lélek(sz)építés című kötete egy szívvel-lélekkel, szellemesen megírt mű. Szórakoztató, olvasmányos, de mindenekfelett a teljességgel megélt emberi élet boldogságának hathatós elősegítője.”

Prof. Dr. Hejj Andreas pszichológus, a Müncheni Ludwig-Maximilians és a Pécsi Tudományegyetem egyetemi tanára

” Ehhez hasonló könyv, amelyet éppen a kezében tart a Kedves Olvasó, eddig még nemigen jelent meg. Szerzője ugyanis egy személyben kozmetikus, pedagógus, terapeuta, és spirituálisan gondolkodó ember, aki nem könyvből szerzett ismereteit szedi csokorba, hanem saját megélt tapasztalatait adja tovább, és azokból épít egy meglepően komplex, és megejtően impozáns rendszert.”

Kövesi Péter NLP-terapeuta, spirituális tanító, író, Reiki mester

“Sok jó tipp található a könyvben, például a nővé válás rituáléja. Egy másik példa: érdemes megtanulni az „újfajta” zuhanyozást, amikor az esti tisztálkodáskor eltüntetjük a napi lelki sérüléseket is (így nem kerülnek be a „mélybe”, ahonnan naponként „bombáznak”bennünket). A fogmosást is össze lehet kapcsolni: mossuk ki azokat a szavakat is, amelyekkel megbántottunk valakit, és gondolatban kérjünk bocsánatot, ha azt nem tettük meg azonnal.

Dr. Csikai Erzsébet orvos, természetgyógyász

“Olyan vagy, mint a gyermekek: tiszta, mosolygós , szép és kreatív. Köszönöm a könyved, köszönöm a kreatív energiáidat , köszönöm a szíved! „ Thank you for your book, thank you for your creativ energy, thank you for your heart .”

Don Americo Yabar Q’ero sámán, költő, filozófus