A módszer kidolgozója Halász Krisztina, végzettségét tekintve okl. tanítói alapdiplomája után a Kossuth Lajos Tudomány Egyetemen diplomázott mentálhigiénikus szakirányon. Emellett individuálpszichológiai tanácsadó, NLP mester és mesterkozmetikus. Szakterülete a bőr és a lélek összefüggései (Animi Lélekkozmetika®), külső- belső énkép összhangja (Animi lélekkozmetika®, Animi Smink, Animi Sminktetoválás), pszichoszomatika- szomatopszichika (Animi diagnosztizálás), a minőségi érintések- érintésterápia és a testtudat-fejlesztés (Animi masszázsok). Debreceni szalonjában több mint 20 éve ebben a szellemben praktizál.

Számos tudományos fórumon /bőrgyógyász- kozmetológus kongresszus, mentálhigiénikus kongresszus, relaxáció és szimbólumterápiás egyesület kongresszusa/ és szépségszakmai /Beauty Fórum/ konferencián tartott előadást.
Módszerét Animi Lélekkozmetika® néven 2011-ben vette nyilvántartásba a Szabadalmi Hivatal, ebben az időben hozta létre Felnőttképzési Intézményét és többlépcsős képzési rendszerét. A szintén védjegyoltalommal rendelkező Animi Beauty System® lélek(sz)építés rendszerét 2014-ben innovációs különdíjjal tüntette ki a Magyar Tudományos Akadémia, az Innova és a Kézműves Kamara.
2015 májusában jelent meg Lélek(sz)építés című könyve, melyben újfajta szemléletmódot tár elénk: a szépségápolást az önismeret eszközének tekinti.

Az Animi Beauty System® és az Animi Lélekkozmetika® megálmodója, a rendszer és a módszer kidolgozójaAlkotja, hiszi vallja és Éli az Animit. Nőként szereti a szépet. Kozmetikus mesterként: Szenvedélye a szépség. Tanítóként: egész lényével tanít. A tréningjei nyomán nem maradsz ugyanaz, aki voltál, individuál pszichológiai tanácsadóként – a fejlődésednek szentelte az életét! Annak, hogy a külsőddel érvényesülj a világban miközben Önmagadra lelsz. Mentálhigiénikus lényegével nagyon figyel Rád… Kozmetikusi szolgáltatói alázattal törődik Veled… Édesanyaként bírja a türelmet, NLP mesterként ismeri a teremtő fantáziát… Az Animi anyjaként vallja, hogy a szépítő és wellness szakmák megérettek e nagy reformra. Büszke arra, hogy a mennyiség minőségbe való átcsapásának kidolgozói, szemtanúi, részesei lehetünk…

Szívvel lélekkel tanítja az Animi fortélyait.

Szalonjában magas szolgáltatói alázattal napi szinten tevékenykedik Animi lélekkozmetikusként.

Szakmáját hivatásának tekinti: mottója az Exkluzivitás és a Profizmus.

Az Animi Beauty System® a küldetése, melynek célja a kozmetikus szakmát magasabb szintre emelni, ezáltal a lehető legtöbb embert hozzásegíteni ahhoz, hogy jól érezze magát a bőrében.

Hiszi, hogy az élet a változás maga; arra törekszik, hogy ez a változás mindig fejlődés legyen. Az Animi Beauty System®-et önmagán keresztül fejleszti: Imád tanulni és tanítani. Spirituális fejlődésére ugyanilyen igényes, teljességre törekvő. Különleges utat jár, a legtisztább forrásokat keresi: perui és észak-amerikai indián sámánokkal tágítja intuitív világát, és tanul. Innen kapta az Animi masszázs energetikai rendszerét.
Kreativitása egyéb téren is megnyilvánul: saját fejlesztésű terméke az Animi Arckímélő Párna. Jelenleg az Animi lélekkozmetika®i ceremóniákhoz saját dalai stúdiófelvételén dolgozik.

Tapasztalatai és kreativitása által nőttön nő az A.B.S. levédett, szabadalmaztatott gyakorlatainak száma.

Halász Krisztina

Animi Lélekkozmetika megalkotója és az Animi Beauty System Kft. tulajdonosa