• Hiszel abban, hogy akkor vagy a legszebb, ha testi-lelki-szellemi egyensúlyban vagy?

  Testi lelki szellemi egyensúly
  Közel áll hozzád az alternatív gyógyászat, a spirituális gondolkodásmód, a meditációs gyakorlatok, az ok-okozati összefüggéseket átlátva mindezeken túlmutató Valóság, a test, a lélek és szellem összefonódása, a pszichológia világa, hogy csak néhány dolgot emeljünk ki a sokból, akkor a lehető legjobb helyen jársz.

  Az Animi lélekkozmetika® szemléletmódja ötvözi a buddhizmus, az ájurvéda, a homeopátia, a Feng Shui, a jóganidra bizonyos elemeit. Ezzel együtt mindenkit megtart a maga vallásában és hitében. Merít a különböző pszichológiai irányzatokból, mint a pszichoanalitika, az individuálpszichológia, a transzperszonális pszichológia, az agykontroll, a pszichokibernetika, a neurolingvisztikus programozás, az autogén tréning, a tranzakcionális analízis. Mentálhigiénés és pedagógiai ismeretek és a Hermészi tanok spiritualitása talaján. A fenti Neked szól, aki mindennek a forrását keresed. Idővel pedig azt is megtapasztalhatod majd, hogy a Lényeg mindig ugyanaz, csak az út más.

  Ha úgy érzed, hogy valami nem stimmel csak még nem jöttél rá, hogy mi az, teszünk róla, hogy a spiritualitást ötvözve a kozmetikai kezelésekkel együtt ismét összhangban legyél Önmagaddal, és segítünk valóban szépnek lenned.

  Kívül és belül is egyaránt megszépítünk a lélekkozmetika segítségével. Átszakítjuk azokat a gátakat, amelyek eddig akadályoztak a kiteljesedésben. Megtapasztalhatod és megtanulhatod előhívni azt a bizonyos „Olyan nagyon rendben érzést…”

  Jelentkezz be hozzánk! Kérj időpontot! Kezd el e nagyszerű utazást! Érd el céljaid, légy magabiztos és gyönyörű!

 • Imádod az új dolgokat, mert követed a világ fejlődését! Neked maximálisan csakis a legjobb a jó! Szereted, ha kényeztetnek és igazán törődnek veled?

  Ha vágysz a luxusra
  Unod már az átlagos, unalmas dolgokat? Megfordult már a fejedben, hogy egy kozmetikai kezelésből is többet ki lehetne hozni? Szereted, ha veled és csakis egyedül veled foglalkoznak és személyre szabott kezeléseket, terápiákat nyújtanak neked? Ha igen, akkor a lélekkozmetika pont neked szól. Egy hagyományos kozmetikába bárki el tud menni, a megszépülése azonban esetenként csak néhány napra szól. Ettől különbözik valójában a lélekkozmetika. Itt tartós és érdemi eredményeket érünk el, azáltal, hogy a pácienssel sokkal mélyebbre menően foglalkozunk, mint csupán a külső.

  Minden egyes alkalommal a saját kis szigetedre repülsz, ahol összhangba kerül a tested és a lelked. Nálunk sokkal többről szól egy kozmetikai kezelés, mint amit eddig megszokhattál. Amit elveszítesz a hagyományos kozmetikai szolgáltatásokból: az a passzivitásod. Nem csak egyszerűen történnek veled és körülötted a dolgok, elejétől a végéig be leszel vonódva, lelki munkára késztetve,
  nnlesz hogy a tudatos éneddel, gondolataid irányításával, lesz hogy a tudattalanod bölcsességére hagyatkozva lágyan ringatózva.

  A lelki folyamatok hatással vannak az egészségünkre így a szépségünkre is. Ezért tartjuk fontosnak, hogy ne csupán csak a külsőddel foglalkozzunk hanem, hogy mélyebbre menjünk, és így egy átfogó kezelést adjunk, melyben a testi-lelki szépségedről egyszerre gondoskodjunk ezáltal összhangot teremtsünk. A kezelések és személyes terápiák letelte után újjá fogsz születni. A lelki okokból eredő tüneteid el fognak múlni és abszolút igaz lesz rád a mondás, hogy ép testben ép lélek.

  Próbáld ki! Hív a kaland mely önmagad megismerése fog adni a valódi szépség kiteljesedésében, melyet a külsőd fog a legszembetűnőbben tükrözni.

  Tégy egy próbát, beváltjuk a hozzánk fűzött reményeket! Ezt garantálva arra gondoltam, ha 2014. november 25-ig bejelentkezel hozzám, az első alkalom INGYENES LESZ SZÁMODRA!

  Plusz ajándék kezelés Neked!

  nnnTehát az első alkalom ingyenes valamint, ha ajánlod saját kozmetikusodnak a lélekkozmetikát, mint számára is egy lehetőpséget, mellyel ő is kiteljesítheti és magasabb szintre emelheti saját szolgáltatásának is a szinvonalát. hogy így minél többen elsajátíthassák, és ezáltal megismerhessék, a lélekkozmetika előnyeit akkor további kedvezményt nyújtok számodra. Ez csupán annyin múlik, hogy a kozmetikusod felvegye velünk a kapcsolatot és máris tiéd lehet a további ingyenes kezelés!

  Jelentkezz be hozzánk! Kérj időpontot! Kezd el e nagyszerű utazást! Érd el céljaid, légy magabiztos és gyönyörű!

 • Végre megoldást szeretnél külső, esztétikai problémáidra, melyektől már szenvedsz egy ideje, és eleged van az egyhelyben toporgásból?

  Ha végre megoldást szeretnél
  Először is tudd, nem vagy egyedül. Nem egyedülálló eset, amivel Te küzdesz! Legyen az túlsúly, csúnya bőrproblémák, melyek nem akarnak elmúlni, esetleg mindig visszatérnek vagy beszélhetünk akár a ráncokról is, melyet a kor előrehaladtával egyre nehezebben viselünk nők-férfiak egyaránt. Ha jobban odafigyelsz magadra a belső hangra, szervezeted reakcióira, akkor hamarosan meg fogod találni az okot. Hogy idáig eljuss, ebben fogok segíteni neked.

  Megtanítom a különböző technikákat, és együtt a kezelések során véget vetünk szenvedéseid forrásának. Felismerheted azt, hogy az esztétikai hiba, amitől szenvedsz csupán átmeneti probléma. Ennek eredményeképpen gyorsabb a regeneráció, a sebgyógyulási folyamat.

  A bőrproblémák nagy része lélekérzékeny: ugyanabból a csirahámból fejlődött ki a bőr is, mint az idegrendszer (ektoderma). Ezért olyan, mintha egyfajta kifordított idegrendszerben járnánk.

  Átjár az „Animi érzés”, amelynek
  nnkövetkeztében visszaáll a helyes izomtónus. Ennek látható jele a szemkörnyéki ráncok enyhülése is. Mivel a feszültség gyakran a szem körkörös izmán, és a szemöldök-korrigáló izmon a legszembetűnőbb, eme ráncok enyhülésével fiatalosabb arckifejezésünk lesz.

  Ez a technika, amellyel megismertetlek, rendkívül összetett és sokrétű, mégis nagyon egyszerű. Éppen ezért oldható meg általa a Te problémád is

  Készen állsz? Garantálom, hogy elérjük a célodat!

  Tégy egy próbát, beváltjuk a hozzánk fűzött reményeket! Ezt garantálva arra gondoltam, ha 2014. november 25-ig bejelentkezel hozzám, az első alkalom INGYENES LESZ SZÁMODRA!

  Plusz ajándék kezelés Neked!

  Tehát az első alkalom ingyenes valamint, ha ajánlod saját kozmetikusodnak a lélekkozmetikát, mint számára is egy lehetőséget, mellyel ő is kiteljesítheti és magasabb szintre emelheti saját szolgáltatásának is a színvonalát, hogy így
  nnminél többen elsajátíthassák, és ezáltal megismerhessék, a lélekkozmetika előnyeit akkor további kedvezményt nyújtok számodra. Ez csupán annyin múlik, hogy a kozmetikusod felvegye velünk a kapcsolatot és máris tiéd lehet a további ingyenes kezelés!

  Jelentkezz be hozzánk! Kérj időpontot! Kezd el e nagyszerű utazást! Érd el céljaid, légy magabiztos és gyönyörű!

 • Nyitott vagy arra a tudásra melynek elsajátítása után előnyre tudsz szert tenni az életben?

  Tudás
  Nehezen kezeled a változásokat? A hirtelen jött élethelyzetek kiborítanak? Úgy érzed, hogy nem vagy boldog? Szeretnéd teljes harmóniában élni az életed? Akkor én erre azt mondom van megoldás. A kozmetikai kezelések alatt és közben olyan tudást adok a kezedbe mellyel bármilyen élethelyzetben megállod a helyed, pontosan fogod tudni mikor mit kell tenned, hogy a folyamatos testi-lelki egyensúlyodból ne zökkenj ki. Megtanítom, hogy milyen módszereket kell alkalmaznod ahhoz, hogy boldog és teljes életet élhess mindezt a lélekkozmetika segítségével. A kezelések végén rá fogsz jönni, hogy nem is nagy ördöngösség az egész. Megtanulod, hogyan figyelj oda magadra és, hogy hogyan lehetsz boldog.

  Az egészség és a szépség, a belülről fakadó derű, a lélek egyensúlya. Ezek mindenki számára elérhetőek, mert velünk születtek, és éppen ezért természetesnek kellene lennie. Elfelejtjük és elveszítjük mindezt nagyon sokan, de újra fel lehet fedezni, hiszen
  nnbennünk van.

  Ez nem jóga, nem meditáció, nem relaxációs technika. Sokkal inkább önmagunkra hangolódás technikája éber, tudatos és kevésbé éber állapotban is. Ennek birtokában derűs-nyugodt és kiegyensúlyozott lehetsz, és kész minden változásra. Ennek eredményeképpen ráébredsz arra, hogy valójában óriási szereped van a saját érzéseidben, életed történéseiben, és a környezeted alakulásában/alakításában is. Ezt nem csak felismerni, de használni is tudod: Önmagadon keresztül hatással tudsz lenni rá.

  Ha unod már, hogy a kozmetikákban csupán tüneti kezelések folynak, és Téged érdekelnek a mögötte megbújó okok. Kíváncsi típus vagy és érdekelnek a miértek!

  Jelentkezz be hozzánk! Kérj időpontot! Kezdd el e nagyszerű utazást! Érd el céljaid, légy magabiztos és gyönyörű!

Miért jó ez neked?

A lélekkozmetikában az első perctől az utolsóig minden gondolat, szó és tett körülötted forog, mi egy egyedülálló és megismételhetetlen személyként kezelünk és csak neked szóló kezeléseket, terápiákat nyújtunk. Itt minden érted a testi-lelki szépségedért van, hisz a valódi szépségnél e két rész eggyé válik, összhangban van. Ezáltal a hét minden napján jól fogod magad érezni, ha mégsem akkor pedig tudni fogod, hogy mit kell tenned, hiszen megtanítunk rá. Segítünk Neked, aki megoldást keresel a problémádra. A kezelések során, feloldjuk azokat a gátakat, amelyek eddig a megszépülésed útjában álltak.

A lélekkozmetikában a kezelések folyamán nem csak a külsőddel foglalkozunk, hanem a belsőddel is. Hiszen ha belül minden rendben van akkor az kívülről is látszik. Dinamika, erőteljesség, kisugárzás, összhang, pozitív látásmód ezt nyúltja neked a lélekkozmetika. A hagyományos kozmetikai kezelések mellett sokkal mélyebbre megyünk, melyhez Te is kellesz. Ez egy közös munka melynek a végén az eredmény káprázatos lesz.

Nálunk a Lélekkozmetikusokká képzett kozmetikusok tudása nem áll meg a test és a bőr szépségének tüneti kezelésénél. Ennek alapján olyan személyre szabott kezelést állítunk össze Neked, amelynél tudatos segítséget kapsz akár a mindennapi dolgokkal való megbirkózáshoz, vagy akár akkor is ha a megszépülésed kiteljesedését  lelki, vagy gondolati eredetű akadályok, blokkok gátolják.

Nálunk harmóniába kerülsz önmagaddal és jól fogod érezni magad a bőrödben. Mi lehet ennél fontosabb?

Kinek nem szól?

 • Nem szól annak, aki nem ismeri el, hogy egy-egy betegség kialakulásában igenis lelki eredetű problémák állnak nagyon sok esetben. Nem szól annak, aki szerint igaz az alábbi mondat: a  probléma csak az, ami látszik. Ezt megrendíthetetlenül vallja, és ehhez a hitéhez ragaszkodik.

A LÁTSZATKEZELÉSEK ÉS A TÜNET ELTÜNTETÉSEK A HAGYOMÁNYOS KOZMETIKA ASZTALA. MI FELJEBB LÉPTÜNK: AZ OKOK-OKOZATOK  FELTÁRÁSÁN ÁT ÉRÜNK EL GYORS ÉS TARTÓS EREDMÉNYT. MI NEM AKARJUK ÖNT ERRŐL MEGGYŐZNI…A SIKEREINK HELYETTÜNK BESZÉLNEK.

 • Nem szól annak, aki csak panaszkodni szeret, és semmit sem hajlandó tenni Önmagáért!

MI SIKERORIENTÁLTAK VAGYUNK!  TUDJUK, HOGY AZ ELÉGEDETT VENDÉG A LEGJOBB REKLÁM: EZÉRT MINDENT MEGTESZÜNK  AZ ÖN CÉLJAIÉRT! Önnel együtt és nem Ön helyett!

 • Nem szól annak, aki úgy érzi, tökéletes élete van, és teljesen elégedett Önmagával kívül és belül is.

MI TISZTELETBEN TARTJUK ÖNT, CSAK AKKOR ÉS ANNYIBAN SEGÍTÜNK,AMENNYIBEN IGÉNYLI. AZ ANIMI LÉLEKKOZMETIKÁBAN VANNAK OLYAN ELJÁRÁSOK, MELYEK SORÁN EGYÁLTALÁN NINCS SZÜKSÉG INTIM RÉSZLETEK FELTÁRÁSÁRA, ANÉLKÜL IS EREDMÉNYES!

 • Nem szól annak sem, aki azt hiszi, csak az Ő látásmódja az egyetlen lehetséges, és egyedül üdvözítő megoldás. Nem nyitott új alternatívák felé, a testi-lelkiegyensúlyának, és így a valódi szépségnek a megtalálása érdekében.

MI HISZÜNK ABBAN, HOGY NAGYON SOK JÓ MEGOLDÁS LÉTEZIK, EZÉRT AZ ANIMI REPERTOÁRJA IS RENDKÍVÜL SZÉLES ÉS SOKOLDALÚ. ETTŐL TUDNAK A SZOLGÁLTATÁSAINK SZEMÉLYRE SZABOTTAK ÉS HATÉKONYAK LENNI.

Gyere el, próbáld ki! Tetszeni fog!

Ami vár még rád!

Ha elszánod magad egy óriási fejlődésen fogsz átesni. Lesz itt minden.  Nagy tantusz leesés, rácsodálkozás, ühhümmözés, megvilágítjuk más nézőpontból is a dolgokat, ne hagyjuk ki Kleopátrát sem, valamint a Gésák átlényegítő maszkjának is megérezheted a varázsát. A pozitív változásokat elérve garantáljuk a tartós, és érdemi eredményeket a külső megjelenés szépségének kiteljesedésében.

Ugyanakkor megismerkedhetsz a külsőt és belsőt harmonizáló gondolkodásmóddal csoportos képzéseinken. Ezen intenzív-csoportos Animi lélekkozmetika®-i szolgáltatások mind Nőknek, mind Férfiaknak elérhetőek, de vannak csak az egyik, vagy csak a másik nemnek dedikált képzéseink is.

ANIMI megszépítő  átváltoztatáSokk igénylése esetén célunk, hogy olyan változásokat generáljunk a külsődön és az életedben, amire vágysz és ami  ökologikus a számodra…Ami Önmagadhoz visz közelebb…amiben és ahogyan a legjobban érzed magad…Programunk által önbizalomra tehetsz szert, és élet igenlő, ragyogó harmóniába kerülsz. Csapattagjaink (lélekkozmetikus mellett fodrászunk, stílus-divattanácsadónk, életmódtanácsadónk, fényképészünk ) felkészültsége, szoros és aktív együttműködése és az Animi Beauty System® a garancia arra, hogy  a változás belülről fakadó és tartós lesz.

Jelentkezz be hozzánk! Kérj időpontot! Kezdd el e nagyszerű utazást! Érd el céljaid, légy magabiztos és gyönyörű!