Független képzés és továbbképzés ANIMI LÉLEKKOZMETIKUSOKNAK

Elgondolkodtál már azon, hogy az ősember miért festette ki magát a vadászat előtt?
A párjának akart tetszeni?

Aligha. Sokkal inkább tette azért, hogy erőt merítsen, legyőzze félelmeit és bátorságot nyerjen, hogy ezáltal képessé váljon egy nála lényegesen nagyobb és erősebb mamutot legyőzni… És legyőzte…

Ez valójában egy rítus smink volt.

Ez a rítus smink az, ami a korunk emberének hiányzik az életéből, pedig komoly erőforrásokat meríthetne belőle. Az Animi Sminkes képzés ennek az ősi tudásnak az esszenciáját írja bele a mai modern nő hétköznapjaiba.

A smink kifejező ereje mára elsilányult, többnyire a csábítás gyenge eszközévé szűkült, pedig hihetetlen erőforrások birtokába kerülhetünk általa. Korunk jószerivel egyetlen rítus sminkje a menyasszonyi, amikor akár több napon keresztül készülnek a lányok életük nagy napjára. Vizsgáljuk meg, miért is? Hogy aznap a legszebbek legyenek. Ezt a célt szolgáljuk a menyasszonyi sminkekkel. Miközben ennek magasabb rendű célja kellene, legyen: a lányból asszonnyá válás, hogy tudatában az ént felváltsa a mi, hogy lelki középpontjában a társkeresést felváltsa az anyaságra való készülődés. Az eddigiektől eltérő más típusú és minőségű életvitel. Elég különösen hangzik ugye, hogy a sminken keresztül ez a változás mind létrejöhet? Tartsd szem előtt, hogy ez Animi smink, tehát az eddigi kozmetikai smink technikai alapokra helyezett ritus smink, mely elsajátítása során egészen a sámán kultúráig az animizációig, a talizmánkészítésig nyúlunk vissza egy olyan technikával, amely a modern pszichológiai eszközöket is bevonja.

Az Animi smink kulcs ahhoz a lelki ajtóhoz, ahol a lelki erőd, magabiztosságod, kiegyensúlyozottságod, harmóniád, céltudatosságod és ragyogásod rejlik, mely által tetteidet siker koronázza.

 Kihívás


Sajátos helyet foglal el a smink a szakmánkon belül, hiszen a versenysmink annyira eltávolodott a hétköznapok világától, hogy erőssége miatt hordhatatlan a hétköznapok során. Nem is ez a célja, sokkal inkább művészet. Eddig ösztönösen bíztunk abban, hogy az elkészített sminkünkkel tud a vendégünk azonosulni.

Egyensúlyt kell teremtenünk a saját művészi hajlamaink és a vendég igényei között.

Animi Sminkes képzés (78.740 Ft)


Az egyensúlynak a megteremtésében és a smink egy újfajta megközelítésében lelkileg személyre szabott sminket készíthetünk a vendégeinknek az Animi rendszere szerint. Felhasználva azt az ősi tudást, ami alapján a régmúlt idők embere a sminket több, mint szépítésre használta. A sminkeket korunk elvárásának, szépség ideáljának, trendjeinek figyelembe vételével tanítjuk meg, segítve ezzel a nőket a különböző emancipációból adódó helyzetekben való minél tökéletesebb helytállásra és egyéniségük kidomborítására. Önmagukra találás eszköze is.

Egy ilyen folyamatot segíteni megélni és végigvezetni felkészültséget igényel, és erre ad szemléletmódot, elméleti és gyakorlati ismeretanyagot, szakmai manuális és verbális technikákat ez a képzés.

Az Animi Sminktanfolyamon garantáltan fejlődnek az intuitív képességeid, megtanítunk tudatosan élni a sminkeszközök-sminktrükkök lelki aspektusaival, és megtapasztalhatod a sminkátlényegítő erejét.

Képzésismétlés

1/3 áron, hogy minél inkább elmélyüljön a tudás.

Moduláris felépítés

Ha lemaradsz be tudsz csatlakozni a következő képzésbe

Részletfizetési lehetőség

2 részletben

Próba smink!

Próbálj ki minket vendég szemmel! Hívd a 06 30 826 0804-es számot!

Referenciák


A képzés témakörei


Miért: elmélet
– Az énkép részei és határai
– A smink, mint tükrözési eszköz

Mit: elmélet-gyakorlat
– Sminkkategóriák és sminktartalmak a női szerepek alapján
– A smink átlényegítő erejének megtapasztalása

Hogyan: elmélet-gyakorlat
– Az animizálás módszertana

Képzés időtartama: 5 nap

48 órás 5 modulból álló képzés

Miért éri meg Animi Sminkesnek lenned?


– Az Animi sminkesek egyedi tudásuk révén kiemelkednek a tömegből!

– Gyakrabban ajánlják őket, így vendégkörük stabilabb!

– Hallgatóink magasabb árral dolgoznak, hisz a fontos életeseményeken nem az ár a fő prioritás.

– Vendégeik ritkábban mondják le a megbeszélt időpontokat!

– Nyomulás nélkül többet forgalmaznak, mint a szakmai átlag, mivel a smink készítése során a vendég mély belső igényeihez kapcsolódnak a sminkeszközök!

 Hogyan végezheted el?


  1. Jelentkezel itt alul
  2. E-mailben visszaigazoljuk a jelentkezésed, értesítünk, hogy melyik a legközelebbi képzés, amire még van hely és elküldjük a díjbekérőt
  3. Befizeted 15000 Ft-ot helyfoglalási díjat (a képzés árába beleszámít)
  4. Visszaigazoljuk, hogy beérkezett
  5. Megkezded a képzést és a következő modul árát legkésőbb a modul megkezdése előtt 5 munkanappal rendezed
  6. Levizsgázol és megkapod az okleveled<
  7. Gyakorolsz
  8. Megismétled a képzést (ha szükséges)