Animi Lélekkozmetikusoknak a képzésük alapozó szakasza

Továbbképzés: ANIMI TESTTUDATFEJLESZTŐKNEK

A Kozmetikai Animi Meditációs Energiamasszázs kb 50 perces (sz)építő arc és dekoltázs masszázs. Az Animi masszázs során egy inka hagyományokat őrző q’ero sámántól tanult energetikai tisztítással és töltéssel teheted még teljesebbé az eddigi masszázsodat. A vendégek és végzett animi masszőrök teljesen új tapasztalattal gazdagodnak – annyira más mint bármi, amivel eddig találkoztak (pl.: a pránanadi vagy a reiki). Emellett saját animi meditációs mozdulatokkal “utaztatunk”, mely folyamatban a kozmetikus és a vendég együtt van jelen. Olyan módosult tudatállapotba visszük a vendéget, ahonnan fontos képeket, útmutatásokat kapnak önmaguktól . Ebben a mélységben az érintésen át további speciális animi mozdulatokkal szobrászkodunk- beszélgetünk a bőrrel . Azért hasznos, mert beindítja a szervezet önregenerációs, gyógyító folyamatait, ezáltal, antiaging hatása,- mint epigenetikai tényező – kozmetikai szempontból rendkívül látványos ráncsimító, bőrfiatalító hatást eredményez.

Ára: 120.000 Ft

MODULOK

 1. A bőr és a lélek.
 2. Epigenetikai hatások
 3. A kezelőkabin előkészítése, szükséges termékek, anyagok
 4. Kozmetikus felkészülése test-lélek-szellem szintjén (bemosakodás,légzéstechnika,stb)
 5. Vendég előkészítése
 6. Forrókendős masszázs
 7. Masszázs alapfogások, speciális animi mozdulatok
 8. Masszázsfogások lelki aspektusai
 9. Az animi meditációs energiamasszázs alappillérei
 10. A körülöttünk lévő energiák és a velük való munka hatásai
 11. Az Animi Meditációs Energiamasszázs elmélyítése a gyakorlatban /arc-nyak-dekoltázs-hát/ – Ízelítő a 2 órás Animi testmasszázsból. Aki csak a teljes animi testmasszázst szeretné elsajátítani, annak a kifejezett testkurzusainkat ajánljuk

MIBEN MÁS?

 • Intenzív – 56 óra: 7 napos
 • Képzésismétlés 1/3 áron (ha még jobban el szeretnél mélyülni benne)
 • 1-2 fő a képzés után tud helyet bérelni a szalonunkban, a Halköz üzletházban. Igényes környezet, recepciós, 20 évig tesztelt zene, illat és fény effektek. (+ folyamatosan tudsz kérdezni az oktatótól)

Oktató – Halász Krisztina

Mesterkozmetikusként: Szenvedélye a szépség. Tanítóként: egész lényével tanít.

A tréningjei nyomán nem maradsz ugyanaz, aki voltál. Individuál pszichológiai tanácsadóként – a fejlődésednek szentelte az életét! Annak, hogy a külsőddel érvényesülj a világban miközben Önmagadra lelsz. Mentálhigiénikus lényegével nagyon figyel Rád… Szalonjában kozmetikusi szolgáltatói alázattal törődik Veled… Édesanyaként bírja a türelmet, NLP mesterként ismeri a teremtő fantáziát… Az Animi Lélekkozmetika® anyjaként vallja, hogy a szépítő és wellness szakmák megérettek e nagy reformra.

Oktató – Jánosi Katalin

Katalin az Elit kozmetikus Alapítvány licencpartnerünk Kozmetikai Animi Meditációs Energiamasszázs oktatója.

A kozmetikusként szolgáltatói alázattal dolgozik, mesterkozmetikusként ügyel a magas színvonalra. V.szintű prana nadi végzettsége, és reiki oktatói képesítése után Animi Meditációs Energiamasszőrként megismerte a salk’a energiát, és beleszeretett. Nagy rálátása van az energiával való munkára, mégis lenyűgözte az Inkák ősi tudása. Az Elite Kozmetikusképző Alapítvány oktatójaként és immáron Kozmetikai Animi Meditációs Energiamasszázs oktatóként is aktív kapcsolatban áll kozmetikusokkal, szakmai továbbképzéseket tart . Az Algologie által elmélyült a tenger ásványi és növényi hatóanyagok titkában, Animi Lélekkozmetikusként átlátja az ebből adódó összefüggéseket, ismeri az animi fortélyait. Gyógytornász-masszőr képesítése alapján könnyen magáévá tette az animi holisztikus szemléletét, a test és a lélek összefüggéseit, a munka- és privát életében tapasztaltak élettapasztalattá duzzadtak. Önmagát folyamatosan figyelő-fejlesztő, gondolkodó emberként, nőként élete szakadatlan tanulás, nem riad meg a mélységek láttán, és nem elégszik meg semmiben a felszínnel. Tökéletesen érti, megérti, átlátja, és éli az Animit, melyet sokat tapasztalt emberként, egész lényévé lényegítve ad át. Személyes kapcsolata Halász Krisztinával, az Animi Beauty System® megalkotójával több, mint barátság: életútjuk különlegesen azonos helyzeteket, állomásokat mutat, érzik egymást, távolról is jelen tudnak lenni egymás életében. Az Animi Kriszta és Kata számára ugyanaz, így céljuk is: szívügyük minél több szakembernek megtanítani ezt a csodálatos módszert, hogy minél több ember érezze jól magát a bőrében.

Végzett szakemberek véleménye


Szuper volt! Az első nap úgy mentem haza, hogy semmit nem tudok a Krisztához képest, pedig olyan dolgokról beszélt, amit már vagy hallottam, vagy olvastam, vagy megtapasztaltam! Az előadásmódján keresztül ezek más értelmet nyertek. Nagyon jó adni is és kapni is, ajánlom mindenkinek: vendégeknek és szakembereknek is!
Dankai Beáta

Szerintem tananyagként kellene mindenkinek tanítani, aki testterapeuta vagy kozmetikus lesz! Saját fejlődésemben nagyon sokat, azaz most MINDENT jelent! Úgy érzem, mintha az élet iskolájában most érettségiztem volna és a nagy betűs életben alkalmazhatom mindazt, amit Kriszta, a mesterem átadott nekem! Namaste! Megéltem a boldogság állapotát és ezentúl az a dolgom, hogy minél több ember megélhesse általam!
Jánosi Katalin

Kriszta minden szavát ittam. Meglepett, de nagyon jó volt és emberien nyílt bármilyen témában! A masszázs pedig valami fantasztikus lélekutazás. Lefeküdtem Kriszta elé összetörve, szétzilálva, testileg és lelkileg egyaránt és feltöltődve, lelkileg összerakódva keltem fel, tele energiával! A ráncaim kisimultak. Szuperül éreztem magam, önismereti tanfolyam is volt ez a maga lelki mélységével, tanításával, megértésével és felemelésével!
Hausel Hajnalka

Teljesen, alapjaiban átformálta a vendégeimhez (betegeimhez) való viszonyomat.
Lukács Anita

Milyen az előadó (átadott tudás, tartalom, ismeretanyag tekintetében)?

Nagyon nagy tudású, észrevehető a pszichológiában való jártassága. Rendkívül tapasztalt.
Zsiga Krisztina

„Az előadó előtt (Halász Krisztina) mélyen meghajolok, mind az előadásmódja, a szerzett tapasztalatai, a tudása, a szakmai felkészültsége előtt!”

                                                                Kesztler Ildikó

Érezhető, hogy az alapos és részletes tudást a saját élettapasztalata mélyítette el.
Lukács Anita

                          Milyen az előadó felkészültsége a témában?
                                 „Több mint szuper! 100%-os! Tisztelet!”

Kesztler Ildikó

                                       Milyen az előadó stílusa, előadásmódja?
„Megnyugtató, megfontolt, mélyreható.”

Kesztler Ildikó

Ajánlanád mások számára is?

Abszolút! Mindenkinek szakmától függetlenül! Itt tapasztaltam meg, hogy milyen érzés tiszta szívből ADNI és hogy ez mennyi áldást ad az adónak is.
Lukács Anita

IGEN! IGEN! IGEN!
Lovas Odett

Tartalmilag mennyire volt érdekes a képzés, mi fogott meg a legjobban benne?

Mivel vendégként már ismerem és tapasztaltam az Animi lélekmasszázst, azt gondoltam nem fogok újat hallani, csak a technikát megtanulni. Tévedtem… Az elsőtől az utolsó napig tátott szájjal figyeltem, mert az Előadó minden egyes mondatában volt valami új a számomra.
Lukács Anita

„Abban a szerencsés helyzetben voltam, hogy én lehettem a modell Krisztánál. Egy olyan csodálatos utazáson vettem részt, ami az egész életemet megvilágította. Tényleg újjászülettem! Köszönöm Kriszta! Csodálatos, fantasztikus volt. Tényleg jó helyre kerültem. Mostantól csak Animi módszerrel masszírozom a vendégeimet, hogy ők is átéljenek ilyen csodálatos utazásokat.”

Tóth Andrea

„Egy új világ tárult a szemem elé. Pont ez a technika ami hiányzott és segít tovább a fejlődésemben. Megtisztelő részt venni benne, látni egy másik kultúrát. Örülök, hogy része lehetek, és alig várom a további gyakorlatban szerzett eredményeket.

Koczka Zsuzsanna

„Megtaláltam magamat, a lelkemet, a kiskori énemet, fellazított, felszínre hozott, tisztított. Hálával tartozom!”

                                                              Kesztler Ildikó


„Segített átértékelnem a bennem felmerülő kérdéseket és válaszokat.”

Kiss Antónia

Miről szerettél volna még többet, vagy kevesebbet hallani?

Nem tudok kiragadni egy ilyen témát, de azt tudom, hogy ebből sosem elég, bármeddig járnék erre a képzésre!
Lukács Anita

„Pont így volt jó, de napokig tudnám hallgatni Kriszti élettapasztalatait.”

                                                           Koczka Zsuzsanna

„Mindenből még, még, még! Folyamatosan hallgatnám az élményeit, tudását!”

                                                                 Kesztler Ildikó

Miben és mennyire érzed hasznosnak szakmailag önmagad és a vendégek számára?

„Letisztultam önmagam előtt, lelassultam, nyugodtabb vagyok, még jobban és jobban tudok majd azonosulni, szépíteni. Fantasztikus élményekkel gazdagodtam, szuper volt, izgalmas, misztikus, túlvilági, önismereti. Hálás vagyok minden szóért, tudásért, élményért! Köszönöm Halász Krisztina!”

                                                                Kesztler Ildikó

„Fontos vagyok a vendégeknek, biztos pont vagyok a segítségnyújtásban.”

Kiss Antónia

Mennyire találod hasznosnak a teljes képzést önmagad számára?

„Nekem itt volt a helyem! Ez kellett nekem! Befaltam minden mondatát!”

                                                            Kesztler Ildikó

                                       „Az egyik legjobb dolog, amire jártam.”

                                                         Hollósi Tünde

 

                          Hogy érezted magad a képzés egész idejét tekintve?

                         „Feltöltődve, lelassulva, átértékelve, fényesen, mámorosan”

                                                          Kesztler Ildikó

                                      „Felszabadultan, könnyedén, nagyon jól.”

                                                          Hollósi Tünde

 

 

Gyakran ismételt kérdések


Én is energiával dolgozom masszázs közben.

Remek, ha érdeklődsz az energetika iránt, ez azt jelenti, hogy valószínűleg az átlagnál kifinomultabb már az érzékelésed, így az inkák ősi hagyománya szerinti salk’a energia érzékelése is gyorsan fog menni, így hamar megtapasztalhatod, hogy ez mennyire más, mint ahogyan eddig dolgoztál.

Már voltam hasonló képzésen.

Biztos, hogy nem. Az Animi Meditációs Energiamasszőr képzés a védjegy oltalom alatt álló Animi Lélekkozmetika része, mely 2014-ben innovációs díjat nyert. Megalkotója: Halász Krisztina 20 éve mesterkozmetikus és mentálhigiénikus. A bőr és a lélek összefüggésein át dolgozik nap, mint nap. Az igazi tudás úgy mélyül, hogy gyakorolsz és minél több oldalról nézel rá ugyanarra, ugyanis így látod az összképet. 20 év tapasztalat és egy teljesen új nézőpont számodra is új kapukat nyithat meg. Ha ilyen nevű képzésen vettél részt, kérlek jelezd nekünk, hiszen csak nálunk végzett animi oktatók oktathatják. Jelenleg az Animi Beauty System Kft szervezésében a módszer kidolgozója Halász Krisztina oktatja, és licencpartnerünk az Elit Kozmetikus Alapítvány szervezésében Jánosi Katalin.

Milyen városokban vannak képzések?

Budapest és Debrecen.

Már van masszőr végzettségem.

Ez így van jól, mert annál gazdagabb lesz a mozdulatrepertoárod. Viszont az animi masszázs meditációs technikája a fizikai síkról mentális síkra emeli, a Q’ero indiánoktól tanult technikák pedig energetikailag hatnak. Ezek ötvözeteként képes leszel “beszélgetni a bőrrel”, és speciális animi mozdulatkkal “szobrászkodni”. Jelentkezel vagy még halogatod egy picit? 🙂

Ezt kezdőknek is lehet?

Igen. Semmilyen elővégzettséget nem igényel.