Szalon menedzsmentünk üzleti koncepciója  VIP vendégeink folyamatos és koncepciózus szépségápolása, és magas színvonalú kiszolgálása. VIP vendégeink száma limitált. Amíg törzsvendégeink igényt tartanak lefoglalt időpontjaikra, addig értelemszerűen nem tudunk plusz VIP vendégeket felvenni. Szives megértésüket köszönjük. Vip kártyás igényüket az info(kukac)animibeautysystem(pont)hu e-mail címen sziveskedjenek jelezni, és tájékoztatást nyújtunk annak mikéntjéről, előnyeiről és a várólista aktuális állapotáról.

Nem törzs vendégek fogadására korlátozott számban és csak bizonyos időszakokban tudunk lehetőséget nyújtani. Ennek aktuális állapotát az alábbi időpontfoglaló modul mutatja Önnek. Ha talál Ön számára megfelelő időpontot, foglalja le, nagy szeretettel és szakértelemmel várjuk.
A bejelentkezés megkönnyítésére röviden összefoglaltuk az alapszolgáltatások időigényét , melyekről bővebben a www.animibeautysystem.eu honlapunk/szolgáltatások tájékozódhat. Az Animi Lélekkozmetika élménykozmetika. Vendégeink jól érzik magukat a bőrükben. Tapasztalja meg Ön is az Animi érzést!

Szolgáltatások időtartama:

Szempilla-, szemöldökfestés, szemöldökszedés, fülbelövés, lézer: 30 p
Gyantázás: 30-60 p
Animi bőrápolás: Mezotherapia, Sothys programkezelések ,dermabrasios eljárások,hámlasztás: 60-120 p
Kozmetikai tetoválás: 3 óra (180 p)
Kozmetikai tetoválás korrekciója, ill.utánkövetés: 90 p
Animi Diagnosztizálás: 4 óra (240 p)
Animi smink, Animi meditációs energiamasszázs : 90p
Animi Meditációs Energia Testmasszázs: 120p
Kozmetikai tetoválás tanfolyam gyakorlata: 300p