Animi Beauty System® franchise

Az Animi Beauty System® franchise rendszer tulajdonosa Animi Lélekkozmetika® védett márkanév alatt, 20 év szakmai tapasztalatának felhasználásával kidolgozott egy szemléletet, módszertant, know-how-t, amely a hagyományos kozmetika és a pszichológiai tudományok különböző irányzatainak összekapcsolását jelenti, és azon a felismerésen alapul, hogy a bőr állapota, minősége szoros összefüggésben áll a lelki folyamatokkal és állapottal. A bőr (is) a lélek tükre!

Halász Krisztina, mint az Animi Lélekkozmetika® és az Animi Beauty System® megalkotója tapasztalatai mellett sokoldalú szakmai tudását és végzettségeit integrálta és szintetizálta a módszertanban és a márkában: Krisztina gyakorló kozmetikus mester, okleveles tanító, okleveles mentálhigiénikus, individuál pszichológiai tanácsadó, neuro-lingvisztikus programozás (NLP) Mester.

A szemlélet és a know-how hatékony alkalmazását a franchise rendszerben a tulajdonos által kifejlesztett, a színterápia alapelveire épülő, speciális színenergia berendezések is segítik. Az Animi Lélekkozmetika®-i szemlélet, módszertan és know-how oktatása, valamint a színenergia berendezések alkalmazása és a legmagasabb színvonalú kezelések és gyakorlatok Animi Beauty System® márkanév alatt, az Animi Beauty System® Kft. szervezésében, ellenőrzésével működő franchise rendszerben, az Animi Beauty System® szalonokban valósulnak meg. Az Animi Beauty System® franchise hálózat szalonjaiban vagy a hagyományos kozmetikai kezelések egészülnek ki lelki gyakorlatokkal és a színenergia berendezés alkalmazásával (Soul szalon), vagy lelki gyakorlatokat lehet végezni kozmetikai kezelés nélkül a színenergia berendezés segítségével (Shine szalon), illetve lehet, hogy egy szalonban mind a kettőre lehetőség van (SoulShine szalon). Az Animi Beauty System® szalonokban a vendégek részére nyújtott szolgáltatások a selfness, illetve a mindness kategóriájába tartoznak.

Az Animi Beauty System® franchise partnereit a szolgáltatások nyújtása során fontos alapelvek vezérlik:
˗ A partnerek küldetése, hogy vendégeik jól érezzék magukat a bőrükben.
˗ Minden vendég lelkével olyan ütemben és mélységben foglalkoznak, ahogy azt a vendég akarja és igényli.
˗ Tevékenységüket saját Etikai kódex és szakmai eskü alapján végzik.
˗ A partnerek nem bőrgyógyászok, nem pszichológusok (ha egyébként eredeti szakmai végzettségük nem ez), és nem kuruzslók, nem sarlatánok. A partnerek szakmai kompetenciája ott végződik, ahol a bőrgyógyászok és a pszichológusok kompetenciája kezdődik. A partnerek mindent megtesznek annak érdekében, hogy vendégük a megfelelő szakemberhez kerüljön, ha arra van szüksége.
˗ Az Animi Beauty System® szolgáltatások nyújtása során a partnerek az alkalmazott szemléletben ötvözik a buddhizmus, az ájurvéda, a homeopátia, a Feng Shui, a jóganidra bizonyos elemeit, merítenek a különböző pszichológiai irányzatokból, mint a pszicho analitika, az individuálpszichológia, a transzperszonális pszichológia, az agykontroll, a pszicho kibernetika, a neuro-lingvisztikus programozás, az autogén tréning, vagy a tranzakcionális analízis. Mindezekkel együtt alkalmazott fontos alapelv, hogy a szolgáltatásokat nyújtó szakemberek mindenkit megtartanak a maga vallásában és hitében!

1. Az Animi Beauty System® franchise partnerei:

 • Egy vadonatúj és páratlan üzleti koncepció, know-how és szemlélet részesei, használói és terjesztői lehetnek.
 • Komoly szakmai és franchise alapképzésben, és rendszeres továbbképzésekben részesülnek.
 • Tevékenységükhöz folyamatos informatikai szolgáltatást, támogatást, és egyedi fejlesztésű ügyviteli és a színenergia készülékeket vezérlő szoftvert kapnak.
 • Részesülnek az Animi Beauty System® márkaépítésének reklám előnyeiből.
 • Élvezik az Animi Beauty System® weboldal, és az onnan általuk elérhető belső felületek előnyeit.
 • Megőrizhetik kozmetikusi, pszichológusi, vagy egyéb szakmai szuverenitásukat, miközben gazdagíthatják, szélesíthetik szakmai látókörüket és tevékenységüket.
 • Nem kötelesek árut vásárolni a rendszergazdától.
 • Ha vállalják a termékértékesítési lehetőségeket, többletbevételre tehetnek szert.
 • Jól tervezhető, alacsony, forgalomtól független fix franchise díjat és marketing hozzájárulást fizetnek.
 • Kellő aktivitás és rátermettség esetén számíthatnak arra, hogy befektetésük az első szerződéses cikluson belül megtérül.
 • Lehetőségük van szakmai, üzleti fejlődésre, továbblépésre.
 • Egy csapathoz tartoznak, ahol mind szakmailag, mind mentálisan számíthatnak a központ és egymás segítségére.
 • Az Animi Beauty System® franchise partnerei, de önálló és független vállalkozók maradhatnak, illetve lehetnek a megfelelő tanfolyamok elvégzése után:
  • OKJ-s végzettséggel rendelkező, gyakorló kozmetikusok (Soul szalonja lehet, és szakmai megnevezése a rendszeren belül animi lélekkozmetikus),
  • Pszichológusok, pedagógusok, természetgyógyászok, lélekgyógyászok, stb. (Shine szalonja lehet, és szakmai megnevezése a rendszeren belül animi színenergia mentor).

Az Animi Beauty System® franchise rendszer a különféle szakemberek számára különböző üzleti modelleket, lehetőségeket kínál. Ezek azonban átjárhatóak, illetve a konkrét partner számára üzleti-szakmai fejlődési lehetőséget biztosítanak (SoulShine szalon). A lehetőségek és a motivációk egyénenként változhatnak, de jellemzően az alábbiak lehetnek:

 • Lehetőségek, motivációk különösen kozmetikusok részére
 • Lehetőségek, motivációk különösen pszichológusok, pedagógusok, természetgyógyászok és lélekgyógyászok részére
 • Lehetőségek befektetők részére

Franchise szintek

Az Animi Beauty System rendszerén belül a következő szintű szalonokat különböztetjük meg:

Franchise-on kívüli szint

☀  Animi Lélekkozmetika®-i szalonok

Franchise szintek

☀  Animi Beauty System® Soul szalonok

☀  Animi Beauty System® Shine szalonok

☀  Animi Beauty System® SoulShine szalonok

ABS Soul Szalon (ASZEK berendezéssel)

SZER berendezés neve: ASZEK (Animi SzínEnergia Kapu)

Szalon minősítése: Animi Beauty System® Soul Szalon

Szakember végzettsége: Animi Beauty System® lélekkozmetikus

A helyiségek nevei: Animi Aurakabin, Animi Testkezelő, Derma-

Esthetica-i kezelőkabin

Legújabb fejlesztésünk szerint az ASZEK guruló talpakon áll, kapu formájú, mely a falhoz tolva, a mögöttes tapétacsík ill. világító falipolc által

A(nimi) betűt formáz.

ABS Soul Szalon (ASZEV berendezéssel)

SZER berendezés neve: ASZEV (Animi SzínEnergia Világítótest)

Szalon minősítése: Animi Beauty System® Soul Szalon

Szakember végzettsége: Animi Beauty System® lélekkozmetikus

A helyiség neve: Animi Aurakabin

ABS Shine Szalon

SZER berendezés neve: ASZED (Animi SzínEnergia Dobogó)

Szalon minősítése: Animi Beauty System® Shine Szalon

Szakember végzettsége: animi színenergia mentor

A helyiség neve: ASZED szoba

ABS SoulShine Szalon

SZER berendezés neve: ASZED (Animi SzínEnergia Dobogó) + ASZEV vagy ASZEK

Szalon minősítése: Animi Beauty System® SoulShine Szalon

Szakember végzettsége: Animi Beauty System® lélekkozmetikus mester

A helyiség neve: ASZED szoba + Animi Aura Kabin

ASZEK

ASZEV

ASZED

 • Franchise lehetőség befektetőknek

  Lehetőségek befektetők részére

  Befektetői szempontból előnyös helyszínek Animi Beauty System®szalonok létrehozására: szépségszalonok, szépség- és egészségházak, természetgyógyászati rendelők, gyógycentrumok, magánklinikák, medical centerek, teaházak, konditermek, wellness központok, wellness szállodák, bevásárló és/vagy szórakoztató központok.
  A korábbiak sikeres üzleti-szakmai megvalósítása egy vállalkozásban,
  A meglévő fitness és/vagy wellness, vagy egyéb szolgáltatások mellé a selfness és a mindness szolgáltatások megteremtése,
  Egy XXI. századi, divatos, folyamatosan növekvő igényű, a holisztikus szépségápolás területén működő komplex vállalkozás lehetősége,
  Az önmegvalósítás és az elköteleződés lehetősége azoknak, akikben a megfelelő anyagi háttér megteremtése után felmerül az a belső igény, hogy a nyereségtermelés mellett valami mentálisan hasznosat is adjanak a világnak, az embereknek!

 • Franchise lehetőség nem kozmetikus szakembereknek

  Lehetőségek, motivációk különösen pszichológusok részére

  A színenergia készülék alkalmazásával a szakember olyan eszközt kap a kezébe, amivel a páciensét aktív lelki munkára lehet sarkallni,
  Sikerorientált és eredmény centrikus szakember számára gyors, látványos visszajelzés, visszacsatolás a pácienstől,
  Hagyományos pszichológusi tevékenységét és bevételeit újakkal egészítheti ki,
  Mivel az Animi Beauty System® szalon nem rendelő, olyan réteget, személyeket vonzhat be a szépségiparon keresztül páciensnek, akik egyébként nem mennének el „pszichológus”-hoz,
  Mindennapi mentálhigiénés problémákkal küzdő, fizetőképesebb, intellektuálisabb, a prevenció fontosságát elismerő pacientúra kialakításának lehetősége,
  Az Animi Lélekkozmetika® témakörén belül szakmai kutatás-fejlesztés és oktatás lehetősége,
  A saját szakmai tudás, tapasztalat hivatalos beépítésének, összegyúrásának lehetősége az Animi Beauty System® know-how-val, aminek eredményeként a későbbiekben lehetőség van személyes hírnévre, nemzetközi ismertségre és előadástartásra, oktatásra, külön pénzkeresetre, honoráriumra szert tenni.
  Lehetőségek, motivációk különösen pedagógusok részére

  Magasabb színvonalú megélhetés lehetősége egy, a pedagógusi hivatáshoz hasonló, intellektuális, és elkötelezettséget igénylő területen, vállalkozásban,
  A pszichológia iránti érdeklődés beteljesülése párosulva a mindennapi vállalkozás lehetőségével,
  A szellemi „tanító” és emberi „vezető” szerep megélése az iskolaitól teljesen eltérő, „felnőtt” világban,
  A szemléletváltás képességének és a tudásnak az átadása a vendégeknek, pácienseknek.
  Az Animi Lélekkozmetika® témakörén belül szakmai kutatás-fejlesztés és oktatás lehetősége,
  A saját szakmai tudás, tapasztalat hivatalos beépítésének, összegyúrásának lehetősége az Animi Beauty System® know-how-val, aminek eredményeként a későbbiekben lehetőség van személyes hírnévre, nemzetközi ismertségre és előadástartásra, oktatásra, külön pénzkeresetre, honoráriumra szert tenni.
  Lehetőségek, motivációk különösen természetgyógyászok, lélekgyógyászok részére

  Szakmai továbblépés és továbbképzés lehetősége abban a világban, ami iránt már egyébként is elköteleződtek,
  Új szakmai ismeretek, szemléletmód elsajátítása és alkalmazása a lélek és pszichoszomatika összefüggéseinek területén,
  Igényes, elegáns, kézzel fogható spirituális környezet és a színenergia berendezés megteremtése a szakmai, üzleti tevékenységhez,
  Annak pénzügyi, szakmai előnyei, hogy a vendég gyorsan, megtapasztalja a vele való foglalkozás mentális, anyagi, érzelmi eredményét,
  Igényesebb, fizetőképesebb vendégkör megteremtésének, elérésének lehetősége,
  Az Animi Lélekkozmetika® témakörén belül szakmai kutatás-fejlesztés és oktatás lehetősége,
  A saját szakmai tudás, tapasztalat hivatalos beépítésének, összegyúrásának lehetősége az Animi Beauty System® know-how-val, aminek eredményeként a későbbiekben lehetőség előadástartásra, oktatásra, külön pénzkeresetre, honoráriumra szert tenni.

 • Franchise lehetőség kozmetikusoknak

  Lehetőségek, motivációk különösen kozmetikusok részére

  Kiemelkedés lehetősége a többi, hagyományos kozmetikus közül, még a legjobbak közül is,
  A vendég ösztönös lélekápolása helyett tudatos, szakmailag megalapozott és felépített Animi Lélekkozmetika® -i kezelések, és a színterápia alapelveire épülő lelki gyakorlatok,
  Annak, és előnyeinek megtapasztalása, hogy a kezelések, illetve a gyakorlatok alkalmazása miatt a fizikai kozmetikai kezelések bőrre gyakorolt hatása gyorsabb, hatékonyabb, eredménye tartósabb,
  Részvétel a kozmetikus szakma forradalmasításában, újra definiálásában,
  A különleges többletszolgáltatásokért hivatalosan elkérhető többletjövedelem,
  Szakmai továbblépési lehetősége a pszichológia, az oktatás irányába,
  Prémium vendégkör kialakításának lehetősége,
  Tagja lenni egy elit klubnak.

Animi Lélekkozmetika® partnerprogram – jelentkezés

Nagy örömünkre szolgál, hogy érdeklődsz az Animi Beauty System® iránt!

Mivel szoláltatásunk széles körben terjed, és kizárólag a komoly érdeklődőkkel tudunk együtt dolgozni, ezért bizonyos információkra szükségünk van a megfelelő jelöltek kiválasztásánál. Az alábbi űrlap segítségével ehhez kérjük a segítséged.

Az űrlap kitöltése után felvesszük Veled a kapcsolatot és megbeszéljük a részleteket.

Természetesen minden adatot bizalmasan kezelünk!

A válaszoknál nincs jó vagy rossz verzió – az adatokat egymással összefüggésben elemezzük. (pl. nem kizáró ok, ha valamelyik kézpésre jelentkezel, és alkalmazott vagy, és szeretnéd megoldani az üzlet tevékenységét stb)