fbpx

Kézrátétes gyógyítás/energia gyógyászat?
Az animinek van energetikája, mégsem csupán kézrátétes gyógyítás, hanem érintésterápia. (Azaz a masszázsnál is több) Mi a különbség? Lássuk csak:
1. A különböző érintések testérzeteket váltanak ki: erősségével, kiterjedésével, hosszával, hőmérsékletével. Ezek a testérzetek érzelmeket generálnak. Az érzelmek emlékeket idéznek, gondolatokat, felismeréseket hoznak… Ez az érintésterápia lényege. A kézrátétes energiagyógyászat nem így működik. Az animi szakemberek tisztában vannak az érintésük lelki aspektusaival. Az animi meditációs energiamasszőrök egy masszázsban megkomponált kezelést végeznek, mely kontrollált keretek között vezeti a vendéget, tudja honnan hová vezeti vendégét. Az animi testtudatfejlesztő trénerek és az animi lélekkozmetikusok pedig a konkrét masszázsrituálén túl egyéb eszközök bevonásával, minden kozmetikai jellegű tevékenységet képesek bevonni ebbe a folyamatba. A külső énkép és belső énkép összhangjáért egyidejűleg dolgoznak. 


2. A sejtjeink kommunikálnak, emlékezni képesek. Az animi szakember érintésen át beszélget a bőrrel, a kötőszöveti információs hálón át az egész rendszerével, és ébresztgeti a vendég testtudatát. Ez elengedhetetlen ahhoz, hogy az egyén a testjelzéseit egyáltalán észrevegye, és értelmezni tudja: hogy megtanuljon odafigyelni magára, hogy érezze-tudja azt, hogy számára mi a jó: mire van szüksége, igénye, vágya. Hogy párbeszéd és egyensúly alakulhasson ki a teste szervei-lelke- és szelleme között. Mert ez az egyensúly a cél, akár kívánt lelkiállapotra dolgozunk, (animi masszőrök) akár vmi probléma megoldásán… (animi lélekkozmetikusok, testtudat fejlesztő trénerek). Vendégeink öntudatra ébrednek, felismerik saját pszichoszomatikus útjaikat, mely által egy sor betegség megelőzhetővé válik.
A képen @muraköziné ildikó kiss Berettyóújfalui animi lélekkozmetikus, kozmetikai animi meditációs energiamasszázs közben.