Az animi kezelések legszebb, legmagasztosabb szintje az animi ceremóniák/szertartások. Ősi magyar és natív indián szertartások tradicionális alapjain nyújtunk mély megtisztulást, és teremtünk energiadús állapotot. Eddig animi masszázsbemutatókat tartottunk, ezúttal viszont ceremóniában lesz lehetőségetek megtapasztalni ezt. Kizárólag Animi lélekkozmetikusok lesznek jelen a szakembereink közül, azaz: mindannyian már évek óta gyakorlottak a kozmetikai animi meditációs energiamasszázsban (többen közülük az animi testmasszázsban is), és az erre ráépülő lélekkozmetikai szakirányt tanulják/ tanulták.
Szertartásaink alatt az érintések erejét hangokkal- gyógyító énekekkel, fohászokkal erősítjük. Most ennek felfokozott erejét tapasztalhatjátok meg: hogy milyen az, amikor egyszerre 6 animi tudatos ember, kik tudják, és élik az animit (a szívük mélyén laknak), együtt közös erővel/ energiával tesznek értetek. Mikor egy csoportban minden tett, érintés, gondolat, szó és hang, a te testi/lelki/szellemi egységedért, harmóniádért van.
Nem vallás: de valljuk, amit hiszünk. Hogy mi ez?
Hisszük, hogy a Föld egy élő lény, és mindaz amit eszünk, használunk Földanya ajándéka.
Tiszteljük a természetet, minden élőlényt, minden elemet. Tisztelettel, hálával kérjük és használjuk az elemek erejét: a vizet, a földet, a fát, a levegőt, a szelet, a tüzet. A növények, állatok, ásványok erejét bölcsességét.
Tisztelünk minden embert, köszönjük ezt a találkozást, hogy elhozzátok hozzánk a Sorsotokat, köszönjük megtisztelő bizalmatokat.
A ceremónia kapcsán előzetesen egy teljes hétre elvonulunk felkészülni. A helyszínre érkezve megtisztítjuk a teret. Megtisztítjuk magunkat. Oltárt készítünk a nagy erőknek. Közben elmeséljük mit miért teszünk, válaszokat adva a racionális elmédnek, mely kapcsán új szemléletmóddal, értékes információkkal gazdagodsz. Megtisztítunk, megszentelünk mindent, amit felhasználunk közben. Használjuk szakrális eszközeinket, és tisztán érintünk.
A helyszín adottságai miatt 6 embert tudunk fogadni, késni, bekapcsolódni nem lehet: 18-20.30- ig tart a program. Ezért kérlek pár perccel korábban érkezz. Nők lehetőség szerint hosszú szoknyában. Az eseményen az a 6 fő tud részt venni, aki részvételi szándékát jelzi felénk a 0630/826-0804 telefonszámon.
A spiritualitást nem mérjük forintban: a részvétel a szíved mélyéről, adomány jellegű, melyet hálával fogadunk és utiköltségre fordítunk. / Lélekkozmetikusaink Budapestről, Veresegyházáról, Berettyóújfaluból, Londonból érkeznek/