Felnőttképzési nyilvántartási szám: 00227-2012

kozmetikusok, animi lélekkozmetikusok, szépségtanácsadónők, sminkesek, fényképészek,sminktermék értékesítők, esküvőszervezők, ceremóniamesterek részére. Franchise partnereinknek a képzés része.
Elgondolkodtál már azon, hogy az ősember miért festette ki magát a vadászat előtt? A párjának akart tetszeni?


Aligha. Sokkal inkább tette azért, hogy erőt merítsen, legyőzze félelmeit és bátorságot nyerjen, hogy ezáltal képessé váljon egy nála lényegesen nagyobb és erősebb mammutot legyőzni… És legyőzte… Ez valójában egy ritus smink volt.

Ez a ritus smink az, ami a korunk emberének hiányzik az életéből, pedig komoly erőforrásokat meríthetne belőle. Az Animi Sminkes képzés ennek az ősi tudásnak az esszenciáját írja bele a mai modern nő hétköznapjaiba.

A smink kifejező ereje mára elsilányult, többnyire a csábítás gyenge eszközévé szűkült, pedig hihetetlen erőforrások birtokába kerülhetünk általa. Korunk jószerivel egyetlen ritus sminkje a menyasszonyi, amikor akár több napon keresztül készülnek a lányok életük nagy napjára. Vizsgáljuk meg, miért is? Hogy aznap a legszebbek legyenek. Ezt a célt szolgáljuk a menyasszonyi sminkekkel. Miközben ennek magasabb rendű célja kellene legyen: a lányból asszonnyá válás, hogy tudatában az ént felváltsa a mi, hogy lelki középpontjában a társkeresést felváltsa az anyaságra való készülődés. Az eddigiektől eltérő más típusú és minőségű életvitel. Elég különösen hangzik ugye, hogy a sminken keresztül ez a változás mind létrejöhet? Tartsd szem előtt, hogy ez Animi smink, tehát az eddigi kozmetikai smink technikai alapokra helyezett ritus smink, mely elsajátítása során egészen a sámán kultúráig az animizációig, a talizmánkészítésig nyúlunk vissza egy olyan technikával, amely a modern pszichológiai eszközöket is bevonja.

Az Animi smink kulcs ahhoz a lelki ajtóhoz, ahol a lelki erőd, magabiztosságod, kiegyensúlyozottságod, harmóniád, céltudatosságod és ragyogásod rejlik, mely által tetteidet siker koronázza.

Sajátos helyet foglal el a smink a szakmánkon belül, hiszen a versenysmink annyira eltávolodott a hétköznapok világától, hogy erőssége miatt hordhatatlan a hétköznapok során. Nem is ez a célja, sokkal inkább művészet. Eddig ösztönösen bíztunk abban, hogy az elkészített sminkünkkel tud a vendégünk azonosulni. Az Animi Sminktanfolyamon garantáltan fejlődnek az intuitív képességeid, megtanítunk tudatosan élni a sminkeszközök-sminktrükkök lelki aspektusaival, és megtapasztalhatod a smink átlényegítő erejét. Egyensúlyt kell teremtenünk a saját művészi hajlamaink és a vendég igényei között. Ennek az egyensúlynak a megteremtésében és a smink egy újfajta megközelítésében lelkileg személyre szabott sminket készíthetünk a vendégeinknek az Animi rendszere szerint felhasználva azt az ősi tudást, ami alapján a régmúlt idők embere a sminket több mint szépítésre használta. A sminkeket korunk elvárásának, szépség ideáljának, trendjeinek figyelembe vételével tanítjuk meg, segítve ezzel a nőket a különböző emancipációból adódó helyzetekben való minél tökéletesebb helytállásra és egyéniségük kidomborítására. Önmagukra találás eszköze is.

Egy ilyen folyamatot segíteni megélni és végigvezetni felkészültséget igényel, és erre ad szemléletmódot, elméleti és gyakorlati ismeretanyagot, szakmai manuális és verbális technikákat ez a képzés.

 

Animi Sminkes képzés témakörei:

Miért: elmélet

I. Az énkép részei és határai

II. A smink, mint tükrözési eszköz

Mit: elmélet-gyakorlat

III. Sminkkategóriák és sminktartalmak a női szerepek alapján elméletben és gyakorlatban

IV. A smink átlényegítő erejének megtapasztalása a gyakorlatban

Hogyan: elmélet-gyakorlat

V. Az Animizálás módszertana elméletben és gyakorlatba

A képzés ára: 52.000 Ft + Áfa

Jelentkezést 20% (azaz 10.400 Ft + Áfa) előleg befizetésével tudunk elfogadni. (Számlaszám: 10700141-66893592-51100005)

Jelentkezem a képzésre!