fbpx

Kedves Kolléganő!

Emlékszel arra a feng shui filozofikus mondatra, ami az Animinek egy fontos eleme:

“Tölts magaddal naponta 10 percet, hetente 1 órát, havonta 1 napot és évente 1 hetet”?

Az évi 1 hét önmagunkra fordított idő munka, család mellett nem könnyen kivitelezhető, pedig a lelki egyensúlyunk, feltöltődésünk szempontjából rendkívül fontos! Ha erre az egy hétre az Animi Meditációs Energiamasszőr tanfolyamot tervezed be magadnak, amellett, hogy lelkileg egyensúlyt hoz a számodra, feltölt, energizál, még ráadásul szakmailag is előremozdít, és a fejlődés – mint tudod – elengedhetetlen.

Január 25-én kezdünk!

Miért pont január vége?

JANUÁR VÉGÉN,MERT: Ez az év egyik legcsendesebb időszaka. Ha kozmetikus, masszőr vagy, akkor bizonyára tudod, hogy ilyenkor kevesebb a munka, így kevesebb vendéget érinthet, ha néhány napig távol vagy.

JANUÁR VÉGÉN,MERT: Így az új évben egy teljesen új, (2014-ben innovációs díjat nyert) egyedi szolgáltatással lepheted meg a vendégeidet, sőt új vendégeket szerezhetsz.

Tudod, az újdonság ereje csábítja, a jó szolgáltatás pedig megfogja a vendégedet. Ha januárban megtanulod, február közepétől már felhasználhatod a nőnapot a promóciójában úgy, hogy nőnapi ajándékkártyákat adsz a törzsvendégeidnek, minden vendég értékeli az ilyen gesztusokat, és minden nő imádja a finom érintéseket, kényeztetést. A kozmetikába járó vendégek túlnyomó részének az „érintések a szeretetanyanyelve”. A kozmetikus szakma érintő hivatás, mindenki jól masszíroz, aki eljön a tanfolyamra, – biztosan Te is, – mégis a tanfolyam közben döbbennek rá, hogy mennyi mindent kellett még tanulniuk, és hogy mennyire nem mindegy, hogyan érintenek. Megtapasztalják azt, hogy mit jelent a minőségi érintés, hogyan lehet vele lelkiállapotokra hatni, sőt kívánt lelkiállapotot – a nyugalmon túl akár önbizalmat, csáberőt, újjászületést, elengedést, boldogságot, tisztánlátást, megértést,vidámságot stb. – nyújtani a vendégeknek! És a legcsodálatosabb: megtanulnak „szobrászkodni”, „beszélgetni” a bőrreL…

JANUÁR VÉGÉN, MERT: Ezen a tanfolyamon nem csak szakmailag, hanem, mint nő, mint ember feltöltődsz, energetikailag megtisztulsz, és feltöltődve indíthatod a 2016-tos évet!

JANUÁR VÉGÉN,MERT: így megkönnyítheted a párod ajándékvásárlását a számodra, és kérhetsz tőle tanfolyamot, tudást ajándékba! A képzés utáni kisimult arcodban Ő is nagy örömét leli majd ;)

és végül, JANUÁR VÉGÉN, MERT ez biztos, hogy az a tanfolyam lesz, amit még teljes egészében Halász Kriszta , a módszer kidolgozója tart Budapesten. Az év többi Animi meditációs energiamasszázs képzését Budapesten javarészt Jánosi Katalin animi lélekkozmetikus, animi meditációs energiamasszázsoktató fogja tartani licencpartnerünk az Elit kozmetikus Alapítvány szervezésében. 2016-ban Kriszta túlnyomórészt a Debreceni Animi Oktatóközpontban oktatja az Animi masszázst. Budapesten az Animi Lélekkozmetikus képzéseket és az Animi sminkes képzéseket. Szóval ha nem szeretnél Debrecenbe utazni, és Krisztától akarsz tanulni, ez egy biztos időpont Budapesten.