Szakirányú továbbképzés masszőröknek, természetgyógyászoknak, kineziológusoknak, coachoknak

Az Animi Testtudatfejlesztő iskola 40 napos, azaz 320 órás képzés, mely tematikusan mélyülő 8 modult tartalmaz és 3 jól elkülöníthető szakaszból áll.

I. szakasz: Alapozó  8 napos, azaz 64 órás: 160.000 Ft helyett 120.000 Ft

II. szakasz: Haladó 25 napos, azaz 200 órás: 500.000 Ft helyett 375.000 Ft

III. szakasz: Elvonulás 7 napos azaz 56 órás: 140.000 Ft helyett 105.000 Ft

Testtudatfejlesztő képzés, MOST -25% kedvezménnyel!

Kozmetikusok, masszőrök, lélek-, energiagyógyászattal foglalkozó szakemberek FIGYELEM!

Te is az önképzésben, és az innovatív módszerekben hiszel?

Jelentkezz Animi Oktatóközpontunk által indított 40 napos,
320 órás Animi Testtudatfejlesztő képzésünkre!

A képzés 2019. szeptemberi kezdéssel,
még a tavalyi áron érhető el, -25% kedvezménnyel!

Válj Te is ANIMI szakemberré!
Ehhez nem kell mást tenned, mint kérni ingyenes tematikánkat az oldal alján.

Animi Oktatóközpontunk által indított képzések tandíja MOST utolsó alkalommal 20.000 Ft/képzési nap helyett 15.000 Ft/képzési nap, azaz 800.000 Ft helyett még a régi áron 600.00 Ft-ért kerül meghirdetésre a képzés, a tanórák 60 percesek.

A képzés kis létszámú, maximum 6 fős csoportokban történik, és minden szükséges anyagot, kelléket biztosítunk.

Előfeltétele:

iskolai végzettség: nem feltételhez kötött

szakmai végzettség: nem feltételhez kötött, de előnyt jelentenek az alábbi képesítések:

masszőr, természetgyógyász, coach, kineziológus, testkozmetikus

2019 előtt szerzett  Animi Meditációs Energia Testmasszőr képzettség (kiváló, vagy jól megfelelt minősítésű tanúsítvány)
esetén az Alapozó szakasz 6 napja alól  felmentést kap a hallgató, mely 120 ezer Ft. kedvezményt jelent.

Ha 2019-ben kvalifikáltatta magát 2020-ra, akkor 2021-ben még beszámítjuk,  azaz a korábbi Animi tanulmányai elismeréseképpen felmentést kap
az ALAPOZÓ tanegység  6 napjáról.

Ebben az esetben 120 ezer Ft kedvezményt kap.

Ha 2022-ben kívánja folytatni Animi tanulmányait (és közben 2020 és 2021-re érvényes kvalifikációja van,
az ALAPOZÓ tanegység 5 oktatási napjáról kaphat felmentést, viszont a szintvizsgán számot kell adnia tudásáról,
azaz a modulzáró szintvizsgáról 2022-től már nem áll módunkban felmentést adni.
Ebben az esetben 100 ezer Ft kedvezményt kap.

A képzés időtartama: 

2019. ALAPOZÓ SZAKASZ (8 nap): 2019. szeptember 20-21-22-23., illetve 2019. szeptember 27-28-29-30.

2020. HALADÓ SZAKASZ (25 nap): 2019.októbertől -2021. június végéig, 2-3 napos hétvégi napokon, előre egyeztetett időpontokban.

Közben egy hetes nyári elvonulás.

III. ELVONULÁS (7 nap): 2020. július első felében, előre egyeztetett időpontban.

A képzés 8 modulja mindegyik szakaszban egyre mélyül.

Testünk minden sejtjében benne van a lelkünk és a szellemünk,
azaz az érzelmeink és a gondolataink energiarezgése. A test tele
van feszültséggel. Az izmokban található csomók és merevség
valós okai lelki eredetűek. Gondolataink és érzéseink anyagi formánkban
mutatkoznak meg, sejtjeinkbe rakódnak le. Az Animi
meditációs energiamasszázs során a rezgésszint emelésével a
testi tünetek valós okát is kioldjuk. Az Animi-masszázs alatt a
szakember és vendége egyaránt emelkedettebb tudatállapotba
kerül – vezetett és vezető együtt van jelen a folyamatban. Ezáltal
lesznek JELEN az itt és mostban. Az Animi szakember és
vendége egyszerre spontán és tudatos. Ennek óriási hatása van
a szervezet öngyógyító folyamatainak beindítása tekintetében.
A vendég olyan mély belső utazás részesévé válik, amely során
az álom és ébrenlét határán lebeg. A hullámzó éberségi folyamat
során a páciens elengedi régi, idejétmúlt sérelmeit, felesleges,
gátló, zavaró érzelmeit. Ezt a hatást konkrét mozdulatokkal,
hozzárendelt képekkel és sugallatokkal, befelé irányított, fókuszált
figyelemmel, légzéstechnikával érjük el.

/Halász Krisztina: Lélek(sz)építés című könyvéből (172. old.)/

Oktató – Halász Krisztina

Mesterkozmetikusként: Szenvedélye a szépség. Tanítóként: egész lényével tanít.

A tréningjei nyomán nem maradsz ugyanaz, aki voltál. Individuál pszichológiai tanácsadóként – a fejlődésednek szentelte az életét! Annak, hogy a külsőddel érvényesülj a világban miközben Önmagadra lelsz. Mentálhigiénikus lényegével nagyon figyel Rád… Szalonjában kozmetikusi szolgáltatói alázattal törődik Veled… Édesanyaként bírja a türelmet, NLP mesterként ismeri a teremtő fantáziát… Az Animi Lélekkozmetika® anyjaként vallja, hogy a szépítő és wellness szakmák megérettek e nagy reformra.

Az Animi Test- tudat fejlesztés egyensúlyt hoz életünkbe fizikai, lelki és energetikai értelemben egyaránt. Általa jobban megérthetjük, megismerhetjük saját testünket és belső világunkat, pszichoszomatikus és szomatopszichikus útvonalainkat, (segítségével jelentős hatás érhető el az alakformálás, súlycsökkentés terén is). Mindezt a hatást érzékeljük, tudatosítjuk, s ez olyan változást indít el vendégeinkben, mely a külső-belső énképüket is fejleszti és a fizikai testüket is formálja. Az egészség az Egészségben nyilvánul meg, az egyensúly a harmóniában, a teljességben, melynek alapja a boldogság lelkiállapota alap létállapotunk, ajándéka a teremtő önmegvalósítás, kreativitás. A Testtudatfejlesztő képzés egyaránt tudományos és spirituális. Az önismereti munka és a spiritualitás karöltve járnak: mivel a vendég személyisége is bevonódik,gazdagodik és  fejlődik általa, ez a személyiségfejlődés, mélyülő önismeret és emberismeret, magasabb szintű testtudat, harmonikus külső és belső énkép természetszerűen  megtörténik a képzésen résztvevővel is, hisz tapasztalati tanulás…

A módszer hatékonyságának titka a komplexitásában rejlik. Olyan, mintha a vendégen egyidejűleg dolgozna egy szakmájához alaposan értő masszőr, egy természetgyógyász, egy lélekgyógyász és egy coach. Komplex, test- lélek-szellem szinten egyszerre ható.

Test szinten:
Az érintések királynői az Animi Meditációs Energiamasszázsok, ez a 2019 előtt külön végzettséget adó masszázstanfolyam beleolvadt az Animi Testtudatfejesztő képzésbe, így önállóan már csak továbbképzésként érhető el Animi Lélekkozmetikusok számára. Az Animi Meditációs Energia Testmasszázs két órás, kb. 150 mozdulatot tartalmazó teljes testmasszázs.

Lélek szinten: a masszőr munka az animi érintésterápiával gazdagodik. Megtanulod, mikor, miért, hol, és hogyan érints a kívánt lelkiállapot, azaz a lelki cél elérése érdekében, megtanulod, hogy hogyan érd el, hogy a vendéged garantáltan abba a lelkiállapotba kerüljön, amibe szeretne. És ez nem feltétlenül csak a nyugalom! Gyakran kérnek önbizalmat, ragyogást, csáberőt, türelmet, elengedést, kiegyensúlyozottságot, talpraesettséget, lendületet, elfogadást, boldogságot stb.

Szellem szinten: minden gondolat- szó és tett egy irányba mutat! A képzés felkészít képessé válni erre.

Megtanulod, hogyan tedd magad rendbe, és tartsd magad megfelelő szinten energetikailag. Az Animi módszertanának kidolgozója több ízben személyesen tanult egy Peruban élő az inkák ősi hagyományát őrző Quero indián sámántól.

A módszer egyedi, 20 évnyi érlelődés után 2011-ben lett levédett szabadalom, mely 2014- ben Innovációs különdíjat nyert. A Képzés alatt pszichológiai, mentálhigiénés ismereteid gazdagodnak, tágul a személetmódod, új képességekre, jártasságra teszel szert. A módszer átütő ereje elsőként abban nyilvánul meg, ahogyan önmagadon és csoporttársaidon megtapasztalod a változást-fejlődést.

I: Az Animi Testtudatfejlesztő képzés ALAPOZÓ SZAKASZA 8 nap, melynek utolsó napja modulzáró szintvizsga. A képzés „jó” vagy „kiváló” minősítéssel folytatható tovább. Fókuszban  az Animi Meditációs Energia Testmasszázs 150 mozdulatának az elsajátítása, a szükséges Szerek megismerése és az energetikai alapok.

Az Animi masszázs többrétegű élményszintjei:

 • A vendég számára feltöltődés: testileg-lelkileg és szellemileg.
  A masszázsnak, mint folyamatnak íve van, felépítése van, minden mozdulatnak szándéka és hatása, teremtő ereje van.
 • Tanulási folyamat. Az érintésen át megtanulja a Test az elengedést, a biztonságot, az én erőt, az egész-séget, a mozdulatok változatos repertoárjában alkarral az intimitást, tenyérrel a solar plexus energetikai erejét, a szeretetet, megtapasztalja a csendet, a csendben a zsongást, mozdulatlanságban a mozgást, az ujjbegyek finom érzékenysége által megélni a jelenségeket: a JELENLÉTET. Érzéseket tanít, és szabadít fel, tapasztalatot ad, melyek által új felismeréseket hoz.
 • Művészi-meditatív folyamat. Vezető és vezetett együtt van jelen, és az egyén felszabadulását segíti elő. Utaztat: visz, sodor, áramlik, ringat, aztán egyre beljebb, a bőr alá hatol és hat.
 • Alkotó folyamat. A vendég azzá válik, amivé mélyen/igazán válni szeretne. Tisztít és összerak. Ennek különösen az “animi szobrászkodó és – beszélgetős mozdulatok”- nak köszönhetően későbbi hatásai a testen is láthatóvá válnak: megváltozik a testtartás, beindulnak fogyások, stb.
 • Gyógyító folyamat. Átalakulás. Apró jelek jelzik, mutatják, hogy mivé alakul: ezek a finom plazmatikus érzéssel járó bőr alatti mozgások intenzív formáló erők. Ezek irányítják a gyógyító folyamatot. A folyamat alatt kérdések merülnek fel bennünk. A folyamat felébreszti a gondolkodást. Mindezek által a gyógyító folyamatban az éber szint alatt, meditatívan jelen levő vezető és vezetett teljes test- lélek- szellem rendszere egyaránt bevonódik!
 • Spirituális folyamat. A módszer kidolgozója személyesen tanult egy inka hagyományokat őrző q’ero indián sámántól. Így energetikai tisztítással és töltéssel tesszük teljessé a masszázst. A vendégek és az animi masszőrök teljesen új tapasztalattal gazdagodnak – annyira más, mint bármi, amivel eddig találkoztak (pl.: a pránanadi vagy a reiki).

Mit tudsz nyújtani a vendégednek az Animi masszázzsal?

Az Animi masszázs jellegzetességei (vendégeink egyedi élményeiből a közös, melyet szinte mindenki egyaránt megfogalmazott)

 • Csak ott létezem, ahol hozzám érsz
 • olyan érzés, mintha árnyak, lények táncolnának körülöttünk
 • mintha nem egyedül masszíroztál volna engem, mintha segítettek volna neked, mintha egyszerre több kéz is érintene
 • A kezed nem a Te kezed
 • Hullámzó: a mélységek és magasságok váltakoznak, mint egy hullámvasúton: Hol itt vagyok, hol nem.
  Mélységben elvisz valahová a nagy Minden- Semmibe, aztán visszahoz, szárnyaltat, élvezni a létet.
 • húú 🙂 ez nagyon különös volt!
 • Gyönyörű színeket láttam
 • A zsigerekig hatoltál, a sejtjeimmel is éreztelek.
 • Meglepően mélyeket lélegeztem
 • Úgy érzem apró mozaikonként megtisztogattál és összeraktál. Rend van bennem.
 • Olyan volt, mintha az egyik mozdulattal én lennék az óceán, aztán kaptam tüzet, s mintha ezt az egészet összerendezgetted volna, mint valami könnyű szellő…
 • határozottan hosszabbnak érzem a gerincemet, a nyakamat, a lábaimat

“Nem a szememmel látlak Téged, a kezemmel látlak Téged
Nem a kezemmel érintek, az elmémmel érintlek
Nem az elmémmel gyógyítok, a szívemmel gyógyítok
Nem az én szívem tesz csodát, a Csoda Benned van!
Animi: a szíved mélyén”

/Halász Krisztina/

Az Animi Testtudatfejlesztő képzés

II.HALADÓ szakasza

A 8 modul:

I. modul ANIMI SZEMLÉLETMÓD
minden alkalmat átitat

II. modul ANIMI ÉRINTÉSTERÁPIA
4 részből kettő a haladó szakaszban

III. modul SZER
Animi Szakrális (Sz)építő Szerek (3 részből kettő a haladó szakaszban)

IV. modul ANIMI DIAGNOSZTIZÁLÁS
metamorphosis szintű kezelés önmaga is! (3 rész – haladó szakasz)
IV./1. Animi diagnosztizálás története, lényege és a helyes kivitelezés szabályai
(pszichoanalitikus helyzetben transzperszonális pszichológiai jellegű, mindfulness célú módszer).
Az animi diagnosztizálás kielemzése, egyedi pszichoszomatikus-szomatopszichikus utak feltérképezése
IV/2. az Animi ív összeállítása. (Animi rituálék, ceremóniák lelki, és fizikai célok alapján.).
IV/3. Az animi diagnosztizálás holisztikus zárógyakorlata

V. modul PSZICHOLÓGIAI ALAPISMERETEK
(3 rész – haladó szakasz)
V/1. Animi coaching, animi konzultáció
V/2. Pszichológiai alapok: Pszichoanalitika , Transzperszonális pszichológia, Tranzakcionális analízis, Individuálpszichológia,
(S.Freud, C.G. Jung, E.Berne, A.Adler)
V/3. Kommunikációs alapok: M.H. Erickson, vezetett meditációk, autogén tréning

VI. modul ANIMI TESTTUDATFEJLESZTŐ GYAKORLATOK
rituálék – elvonulás és haladó szakasz
Konfliktuskezelés, elakadások/gátak leküzdése, gyászfolyamatok, énvédelem (sértődés stb.)
esetén, teendők tehetetlenség érzés esetén, alakjavítás, erőforrásgyűjtés, belső tanácsok előhívása stb.

VII. SZAKRALITÁS/SZERTARTÁSOK
(ceremóniák), SZAKRÁLIS ESZKÖZÖK (elvonulás és haladó szakasz) metamorphosis,
(SZER-tartások ,ceremóniák) sámántechnikák, SZER haladó szinten,
szakrális eszközökkel való animi munka: toll, kövek, tojás, bambusz-(masszázs), tolték-maja szemléletű érintésterápia

VIII. modul ENERGETIKA
megjelenik az I, III, mélyül a II, III, VI, VII modulokban, minden találkozást átitat
Inkák módszere, Lakota indiánok/ magyar hagyományok, tolték-maja módszer

A szakemberek azért választanak minket, mert

 • felismerték, hogy a vendég sohasem hagyja otthon a lelkét, és szeretnének többet tudni arról, hogy hogyan tudnak az érintéssel tudatosan a lélekre is hatni.
 • Mert érzik, hogy fizikailag fáradnak és gyengülnek a sok munkától, és gyanítják, hogy ennek energetikai oka van
 • szeretnének tudatosabbá válni és mélyíteni az önismeretüket
 • Hallottak a 6. Napról, és küldetéstudatuk van: céljuk az emberiség Tudatossági szintjének növelése
 • Szeretnének valóban holisztikusan dolgozni
 • érdekli őket a sámánkultúra és a sámán munka
 • fejlődési lehetőségek után kutatnak és az innovációkat elsőként vezetik be
 • szeretnének még nagyobb versenyelőnyre szert tenni, megelőzni/lehagyni a konkurenciát
 • új szalont akarnak nyitni és olyan eszközt keresnek, ami hamar megtérül
 • stabil vendégkört szeretnének építeni több hónapos előjegyzéssel
 • az idejüket akarják a leghatékonyabban kihasználni, hogy több idő jusson a családra

Testtudatfejlesztő képzés, MOST -25% kedvezménnyel!

Jelentkezz Animi Oktatóközpontunk által indított 40 napos,
320 órás Animi Testtudatfejlesztő képzésünkre!

A képzés 2019. szeptemberi kezdéssel,
még a tavalyi áron érhető el, -25% kedvezménnyel!

Válj Te is ANIMI szakemberré!
Ehhez nem kell mást tenned, mint kérni ingyenes tematikánkat e-mailben.

Kérem az ingyenes tematikát a képzéshez!