Animi Testtudatfejlesztőknek a képzésük alapozó szakasza


Továbbképzés ANIMI LÉLEKKOZMETIKUSOKNAK

Ára: 160.000 Ft

AZ ANIMI TESTMASSZÁZS ELHELYEZKEDÉSE AZ ANIMI BEAUTY SYSTEM® KÉPZÉSI RENDSZERÉBEN

A képzésben részvétel feltétele: nem kíván alapvégzettséget.

KIKNEK AJÁNLJUK?

masszőröknek, természetgyógyászoknak, lélekgyógyászoknak, testkozmetikusoknak, mentálhigiénikusoknak, pszichológusoknak, choacoknak, akiket érdekel az érintés terápia

AZ ANIMI TESTMASSZÁZS ELHELYEZKEDÉSE AZ ANIMI BEAUTY SYSTEM® ÜZLETI MODELLJÉBEN

Animi meditációs energiamasszőr alapképzések franchise- on kívüli szintek.

Ráépülő szakirány: Animi Testtudat-fejlesztő tréner képzés.
Az Animi testtudat-fejlesztő trénerek Animi Beauty System Soul szintű franchise egység nyitására jogosultak.

AZ ANIMI MASSZÁZS TÖBBRÉTEGŰ ÉLMÉNYSZINTJEI

– A vendég számára feltöltődés: testileg-lelkileg és szellemileg.

A masszázsnak, mint folyamatnak íve van, felépítése van, minden mozdulatnak szándéka és hatása, teremtő ereje van.

• Tanulási folyamat. Az érintésen át megtanulja a Test az elengedést, a biztonságot, az én erőt, az egész-séget, a mozdulatok változatos repertoárjában alkarral az intimitást, tenyérrel a solar plexus energetikai erejét, a szeretetet, megtapasztalja a csendet, a csendben a zsongást, mozdulatlanságban a mozgást, az ujjbegyek finom érzékenysége által megélni a jelenségeket: a JELENLÉTET. Érzéseket tanít, és szabadít fel, tapasztalatot ad, melyek által új felismeréseket hoz.

• Művészi-meditatív folyamat. Vezető és vezetett együtt van jelen, és az egyén felszabadulását segíti elő. Utaztat: visz, sodor, áramlik, ringat, aztán egyre beljebb, a bőr alá hatol és hat.

• Alkotó folyamat. A vendég azzá válik, amivé mélyen/igazán válni szeretne. Tisztít és összerak. Ennek különösen az “animi szobrászkodó és – beszélgetős mozdulatok”- nak köszönhetően későbbi hatásai a testen is láthatóvá válnak: megváltozik a testtartás, beindulnak fogyások, stb.

• Gyógyító folyamat. Átalakulás. Apró jelek jelzik, mutatjàk hogy mivé alakul: ezek a finom plazmatikus érzéssel járó bőr alatti mozgások intenzív formáló erők. Ezek irányítják a gyógyító folyamatot. A folyamat alatt kérdések merülnek fel bennünk. A folyamat felébreszti a gondolkodást. Mindezek által a gyógyító folyamatban az éber szint alatt , meditatívan jelen levő vezető és vezetett teljes test-lélek-szellem rendszere egyaránt bevonódik!

FONTOS ANIMI KÉRDÉS A VENDÉGEINKTŐL, HOGY “MILYEN LELKIÁLLAPOTBA SZERETNÉL KERÜLNI?”

Az animi szakemberek missziója, hogy az emberek jól érezzék magukat a bőrükben. Ehhez kínálunk technikai, mentális és energetikai komplex módszert, és felkészítést.

Technikai (fizikai): A masszázstanfolyamok nagy része technikai tudást nyújt, és gazdagítja a mozdulatrepertoárodat. Természetesen az animi masszázsképzések is nyújtják ezt, az 50 perces kozmetikai (arc- nyak- dekoltázs) és a két órás teljes animi testmasszázs egyaránt tartalmaznak speciális animi mozdulatokat. Viszont az animi sokkal több, mint hogy új mozdulatokkal gazdagodsz. Általa elindulsz a szíved mélyén lakó (animi 😉) tudatosságod útján. Arról a spirituális szintről emel tovább, ahol éppen tartasz. Hogy hogyan?

A képzésen megismered az új animi (és az eddigi régi) mozdulatrepertoárod lelki aspektusait. Megtanulod felismerni a lelkiállapotok minőségét. Megtanulod előhívni és az érintéseddel közvetíteni azt: az érintések művészévé válsz. Hatására a vendéged azt a lelkiállapotot kapja, amire vágyik (elengedés, magabiztosság, nyugalom, önbizalom, türelem, boldogság, életerő, kiegyensúlyozottság, elégedettség stb.) Nem csupán felismerésekkel gazdagodik, ami önismereti munkára készteti, hanem garantáltan megoldás születik benne.

Megtanulsz “belebújni” a kezedbe. Masszázs közben meditálni úgy, hogy a vezető és vezetett együtt van jelen a folyamatban. Megtanítunk szobrászkodni, beszélgetni a bőrrel, azaz a Te Animi (szívbéli) tudatosságod ébresztgeti és kommunikál a vendég testtudatával. Természetesen ehhez információkra, ismeretekre is van szükséged, így a képzés elméleti része után megérted a test- lélek- szellem hármas egységét, jobban fogod értékelni/ tisztelni a bőrt, és érteni fogod az animi génekre gyakorolt hatását.

A fentebb kifejtett fizikai és mentális síkkal egyidejűleg energetikai síkon is dolgozunk: Önmagunkat is felkészítjük és a vendégnek is nyújtjuk az animi masszázsok során. A salk’a energia az a szelídítetlen, tiszta életigenlő alapenergia, mely az univerzum rendje, mellyel a vadon élő állatok is ösztönösen élnek. Ennek alapjait az animi megalkotója egy Peruban élő az inkák ősi hagyományát őrző Quero indián sámántól tanulta.

Előfordulhat-e hogy az animi masszázs felkavarja, felzaklatja a vendéget?

Animi metamorphosis ceremónia esetén előfordulhat hogy sírással (is) tisztul a vendég, viszont garantáltan az általa kívánt lelkiállapotban hagyja el a szalont. Az animi masszázsnak (és minden szintű animi szolgáltatásnak) épp ez az esszenciája: minden ember garantáltan jól érzi magát tőle a bőrében és ezt abban a lelkiállapotban tapasztalhatja, amire vágyik. A vendég az alapján választ az animi szolgáltatások szintjei közül, (basic, classic, metamorphosis) hogy milyen mélyen szeretne “lelkizni”.

Az önismeret egy önként vállalt út, melyen mindenki a saját tempójában halad. Ezt tiszteletben tartani az animiben annyira fontos, hogy az Animi Franchise Etikai kódexében is szerepel. Az spirituális tény, hogy azt és úgy kap a vendég amire és amennyire szüksége van, DE ebbe az animi bevonja a vendég szabad akaratát, és ezáltal a masszázs alatt a folyamat olyan mederben zajlik, amire a vendég ott és akkor kész nem csak sorsfeladata szintjén, hanem az élete adott pillanata szintjén is!

/Mert pl. Éppen millió stressszes döntési helyzetben, teljesítménykényszerek közül szökött el két órácskára a vendég egy masszázskényeztetésre. És most épp egyáltalán nem akar a sorsfeladatán dolgozni, van így is elég gondja-baja… A sorsfeladatokat mindig kapjuk, de türelmesen, egy egész élet adott a megoldására. A vendég igénye szerint adjuk meg az animi folyamat kereteit. /

Persze ha a sorsfeladatához kér információt, gondolkodnivalót, leckét, akkor ezt is tudjuk nyújtani a vendégnek: történjen aminek történnie kell. Ebben az esetben még külön kiemelném az animi szakemberek salk’a energetikai tisztaságát! Ez egy biztosíték arra, hogy nem Xy masszőz kósza ömlesztett problémákkal teli gondolatáradatából kell kicsemegéznie hogy mit tanít ez neki… Az animi szakemberek megtanulják, hogy hogyan NE a személyes energiájukkal legyenek jelen, és hogyan NE rajtuk keresztül áramoljon az energia.

Az Animi metamorphosis szintje a legmélyebb “lelkizős szint” , a vendég kérésére ekkor már egy adott problémán dolgozunk. Természetesen közben előfordulhat katartikus felismerés, mély érintetttség, sírás , viszont a folyamat végére megkönnyebbülést, megtisztulást, nyugalmat érez a vendég, ès a kívànt lelkiàllapotàban tàvozik. Ha az ilyen mély hatástól szeretne a vendég elhatárolódni, joga van hozzá. Kezében a választás.

Szeretik a vendégeim az én személyes energiámat. Ha animit akarok, erről le kell mondanom?

Válasz: az , amit szeretnek benned a vendégeid, az a benned lévő tiszta mag. Ezt az animi masszázs során is nyújtod a vendégeidnek, mert ez a TE minőséged, csak ezentúl minden élethelyzetedben tisztán, akkor is, pl. ha épp rossz hírt kaptál a masszázs előtt , vagy gondterhelt időszakod van. Az animi masszázs alatt az nyilvánul meg általad, aki TE alapminőségedben vagy, és nem az, aki te, a félelmeiddel, görcseiddel,defektjeiddel, bizonytalanságaiddal, hiedelmeiddel. És ez a benned lévő tiszta mag fog növekedni és még teljesebben ragyogni a salk’a szelidítetlen energia és az animi tudatosság által.

A képzés során nagyon határozottan érzékelhető az érintés minőségi különbsége személyes energiával, és salk’ával. Meg fogod tapasztalni.

Milyen lelkiállapotokat lehet kérni a masszázstól?

A szeretet , a biztonság és a nyugalom alapminőségek, ezt minden Animi masszázs természetszerűleg nyújtja. Ezen túlmenően dolgozhatunk önelfogadásra, önbizalomra, kérhetsz például megértést, tisztánlátást, hitet a gyógyuláshoz, türelmet, frissességet, vidámságot, életigenlést, életerőt, lendületet, boldogságot, kreatív energiákat, megkönnyebbülést, stb, metamorphosis ceremónia szintjén megoldást adott problémára.

ANIMI ENERGIAMASSZÁZS