Szakirányú képzés KOZMETIKUSOKNAK

Animi Lélekkozmetika®

iskolai végzettség: érettségi

szakmai végzettség:

– OKJ 51 7812 01 szakképesítés azonosító számú illetve

– OKJ 52 815 01 0000 00 00 szakképesítés azonosító számú kozmetikus végzettséget igazoló bizonyítvány.

Előnyt jelent: 2019 előtt szerzett Kozmetikai Animi Meditációs Energia masszőr képzettség / kiváló, vagy jól megfelelt minősítésű tanúsítvány/ esetén az Alapozó tanegység 6 napja alól felmentést kap a hallgató, mely 120 ezer Ft. kedvezményt jelent.

“Az animi lélekkozmetikusok a lélek ismerői, szépítő rituálék szervezői, szépítő sámánok, női tündérek, a legtudatosabb és ez által legsikeresebb kozmetikusok, Aphrodité papnői, az érintések és a szavak Nagy Mesterei, bűbájjal gyógyítók, gyöngyszemek a pszichológusok és bőrgyógyászok közötti hiátust betöltve.”

/Részlet: Halász Krisztina Lélek(sz)építés című könyvéből/

Animi Oktatóközpontunk által indított képzések tandíja 20.000 Ft/képzési nap, azaz 2.500 Ft az oktatás óradíja Budapesten és Debrecenben egyaránt.

Az Animi Lélekkozmetikus iskola 40 napos, azaz 320 órás képzés, mely  tematikusan mélyülő 9 modult tartalmaz és 3 jól elkülöníthető tanegységből áll.


I.szakasz: Alapozó  8 napos, azaz 64 órás: 160.000 Ft

Tananyag (I, II, III, V, VIII modulok): Az Animi szemléletmódja, a módszer tudományos alapjai, a személyes energiák és hogyan NE a személyes energiánkkal dolgozzunk, Érintésterápiás gyakorlatok, Energetikai alapok a természetben ,Kozmetikai Animi Meditációs Energiamasszázs elsajátítása , Animi (sz)építő szerek basic-classic  szinten. Az Alapozó tanegység szintvizsgával zárul, a hallgatók „jó”, ill. „kiváló” minősítéssel folytathatják tanulmányaikat.
Bővebben a Kozmetikai Animi Meditációs Energiamasszázs oldalon tájékozódhatsz


II.szakasz : Haladó 25 napos, azaz 200 órás 400.000 Ft

Tananyag: (I, II, III, IV, V, VI, VII, IX). Ebben a tanegységben teljesen újradefiniálódik a kozmetikus szakma, ez egy paradigmaváltás. Minden kozmetikai művelet átértékelődik és lélekre hatóan komplexszé válik.  Az Animi verbális és nonverbális elemek együtthatása,  verbálisan az Animi coaching/ konzultáció áll. Pszichológiai alapokat ad, mélyíti az önismeretet és az emberismeretet, fejleszti az  empátiát és a kommunikációt terápiás helyzetekben. Fókuszban az Animi diagnosztizálás áll mely pszichoanalitikus helyzetben transzperszonális pszichológiai jellegű, mindfullness célú módszer.  Az animi diagnosztizálás kielemzése során  egyedi pszichoszomatikus-szomatopszichikus utakat térképezünk fel, mely alapján  megfogalmazzuk azokat a lelki és fizikai célokat, melyek a kezeléseink összeállításának alapjául szolgálnak.

illetve az Animi ív (kezelési sorozat Animi rituálék, ceremóniák lelki, és fizikai célok alapján) összeállítása  az Animi mérlegmodell alapján.

Mélyül az Animi érintésterápia a metamorphosis szintű munkához, ami nem mindig csak a masszázsban nyílvánul meg.


III.szakasz: Elvonulás 7 napos azaz 56 órás

Tananyag (I, II, III, VI, VII, VIII modulok) : Az energiákkal való munkát mélyítjük (Animi Szakrális szereink energetikája, szakrális eszközeink energetikája, a Salk’a mélyebben, a Tér energetikai minőségei, az elemek.) Animi érintésterápia,

Animi Gyakorlatok, Szertartások, Ceremóniák,

I.modul ANIMI SZEMLÉLETMÓD (minden alkalmat átitat)

II.modul  ANIMI ÉRINTÉSTERÁPIA (4 részből kettő a haladó szakaszban)

III.modul SZER / Animi  Szakrális (Sz)építő Szerek (3 részből kettő a haladó szakaszban)

IV.modul ANIMI DIAGNOSZTIZÁLÁS metamorphosis szintű kezelés önmaga is! (3 rész-HALADÓ SZAKASZ)

IV./1. Animi diagnosztizálás története, lényege és a helyes kivitelezés szabályai (pszichoanalitikus helyzetben transzperszonális pszichológiai jellegű, mindfullness célú módszer) . Az animi diagnosztizálás kielemzése, egyedi pszichoszomatikus-szomatopszichikus utak feltérképezése

IV/2. az Animi ív összeállítása.(Animi rituálék, ceremóniák lelki, és fizikai célok alapján.).

IV/3. Az animi diagnosztizálás holisztikus zárógyakorlata


V
..modul PSZICHOLÓGIAI ALAPISMERETEK (3 rész – HALADÓ SZAKASZ)

V/1. Animi coaching, animi konzultáció

V/2. Pszichológiai alapok: Pszichoanalitika , Transzperszonális pszichológia, Tranzakcionális analízis, Individuálpszichológia, (S.Freud, C.G. Jung, E.Berne, A.Adler)

V/3. Kommunikációs alapok: M.H. Erickson, vezetett meditációk, autogén tréning


VI
. modul az ANIMI LÉLEKKOZMETIKA testtudatfejlesztő GYAKORLATAI (rituálék) (Elvonulásban és HALADÓ SZAKASZ)

Konfliktuskezelés, elakadások/gátak leküzdése, gyászfolyamatok, énvédelem (sértődés stb.) esetén, teendők tehetetlenség érzés esetén, alakjavítás, erőforrásgyűjtés, belső tanácsok előhívása stb.


VII. SZAKRALITÁS/SZERTARTÁSOK, (ceremóniák), SZAKRÁLIS ESZKÖZÖK
  (ELVONULÁS ÉS HALADÓ SZAKASZ) metamorphosis, (SZER-tartások ,ceremóniák) sámántechnikák, SZER haladó szinten , szakrális eszközökkel való animi munka:toll,kövek, tojás, bambusz-(masszázs), tolték-maja szemléletű érintésterápia


VIII.
modul ENERGETIKA (megjelenik az I,III, mélyül  a II,III,VI,VII modulokban) (minden találkozást átitat)

Inkák módszere, Lakota indiánok/ magyar hagyományok, tolték-maja módszer

IX. modul. Az ANIMI LÉLEKKOZMETIKA hagyományos kozmetikus szakmára épülő KEZELÉSEI

A hagyományos  kozmetikát felkereső vendégek motivációi-  lélekkozmetikai indikációk

 • Animi mérlegmodell, és kezelések összeállítása az Animi mérlegmodell alapján.
 • Kozmetikai eszköztárunk: hatóanyagok, gépi eljárások

/Direkt- indirekt kezelőgépek a lélekkozmetika eszközeként/

 • Vérzéssel járó folyamatok

A módszer hatékonyságának titka a komplexitásában rejlik. Olyan, mintha a vendégen egyidejűleg dolgozna egy szakmájához alaposan értő kozmetikus, egy természetgyógyász, egy masszőr egy lélekgyógyász és egy coach. Komplex, test- lélek-szellem szinten egyszerre ható.

Test szinten: a kozmetikai munka az animi érintésterápiával gazdagodik. Megtanulod, mikor, miért, hol, és hogyan érints a lelki cél, és a bőrtünet enyhülése érdekében. Az érintések királynői az Animi Meditációs Energiamasszázsok, az animi lélekkozmetikus képzésnek Alapozó tanegysége.

Bővebben Kozmetikai Animi Meditációs Energiamasszázs /Képzések menüpont alatt

lek szinten: megtanulod, hogy hogyan érd el, hogy a vendéged garantáltan abba a lelkiállapotba kerüljön, amibe szeretne. És ez nem feltétlenül csak a nyugalom! Gyakran kérnek önbizalmat, ragyogást, csáberőt, türelmet, elengedést, kiegyensúlyozottságot, talpraesettséget, lendületet, elfogadást, boldogságot stb.

Szellem szinten: az animi lélekkozmetikában minden gondolat- szó és tett egy irányba mutat! A képzés felkészít képessé válni erre.

Megtanulod, hogyan tedd magad rendbe, és tartsd magad megfelelő szinten energetikailag. Az animi módszertanának kidolgozója több ízben személyesen tanult egy Peruban élő az inkák ősi hagyományát őrző Quero indián sámántól.

A módszer egyedi, 20 évnyi érlelődés után 2011-ben lett levédett szabadalom, mely 2014- ben Innovációs különdíjat nyert. A képzés során megtanulod a vendégeid bőrét és lelkét egyidejűleg kezelni oly módon, hogy minden egyes kozmetikai munkafázishoz lelki folyamatokat rendelünk. A Képzés alatt kozmetikusszakmai, pszichológiai, mentálhigiénés ismereteid gazdagodnak, tágul a személetmódod, új képességekre, jártasságra teszel szert. A módszer átütő ereje elsőként abban nyilvánul meg, ahogyan önmagadon megtapasztalod a változást-fejlődést, ahogyan Te nyílsz ki, mint a rózsa, hogy “enyém a világ és megválthatom”.

Az Animi Lélekkozmetika® által szakmailag kiemelkedsz a tömegből, hatékonyabbak lesznek a kezeléseid és képes leszel egyensúlyt teremteni a munka és a magánélet között!

A szakemberek azért választanak minket, mert

 • Többnek látják a kozmetikus szakmát, mint tüneteltüntetés
 • Többnek látják a kozmetikus szakmát, mint a vegyipart kiszolgáló professzionális kozmetikai cégek protokollját követő betanított munkás.
 • Mert hisznek az érintések erejében, és szeretnék az érintésterápiát megtanulni
 • szeretnének a vendégeiknek a szalonjukban egyszerre egészségügyi és önismereti szolgáltatást is nyújtani
 • felismerték, hogy a vendég sohasem hagyja otthon a lelkét, és szeretnének többet tudni arról, hogy hogyan tudnak az érintéssel tudatosan a lélekre is hatni.
 • Mert érzik, hogy fizikailag fáradnak és gyengülnek a sok munkától, és gyanítják, hogy ennek energetikai oka van
 • szeretnének tudatosabbá válni és mélyíteni az önismeretüket és az emberismeretüket
 • Hallottak a 6. Napról, és küldetéstudatuk van: céljuk az emberiség Tudatossági szintjének növelése
 • Szeretnének valóban holisztikusan dolgozni
 • érdekli őket a sámánkultúra és a sámán munka
 • kreatívak, gondolkodók, tudatosak, bölcsek- vagy szeretnének azzá válni.
 • folyton fejlődési lehetőségek után kutatnak és az innovációkat elsőként vezetik be
 • szeretnének még nagyobb versenyelőnyre szert tenni, megelőzni/lehagyni a konkurenciát
 • új szalont akarnak nyitni és olyan eszközt keresnek, ami hamar megtérül
 • stabil vendégkört szeretnének építeni több hónapos előjegyzéssel
 • az idejüket akarják a leghatékonyabban kihasználni, hogy több idő jusson a családra

Animi Lélekkozmetikus


Az Animi Lélekkozmetika®- ban az első perctől az utolsóig minden gondolat, szó és tett a vendég testi-lelki szépségéért van. Több, mint a wellness, mert a lélekkozmetikus ezen túlmenően lelki folyamatokat képes átlátni, és segít a megfelelő mederbe terelni.

A kozmetikus szakmán belül Animi Lélekkozmetikusnak lenni egy specializációt, magasabb szintre emelkedést jelent, a szakember mentális felkészültségét, hozzáállását és hozzáértését jelezve. Itt megtanulhatod, hogy hogyan lehetsz még sikeresebb és hatékonyabb a munkád során, hogy amikor a hagyományos kozmetika határait feszegeted, segítségedre legyenek a mentálhigiénés szemléletmód, pszichológiai tudásanyag, pszichoszomatikai információk, kommunikációs és „nőcis” varázslatos-spirituális erőforrások!

A 2019 előtt szerzett Kozmetikai Animi Meditációs Energiamasszázs tanfolyam árát beszámítjuk az Animi Lélekkozmetika®-i képzésbe!

Képzésismétlés

1/3 áron, hogy minél inkább elmélyüljön a tudás

Részletfizetés

Képzési naponként

Moduláris felépítés

Ha egy-egy napon nemt tudsz részt venni, pótolhatod a következő képzésen

Próba kezelés!

Próbálj ki minket vendégként!
Hívd a 06 30 826 0804-et!

Referenciáinkból


referenciáinkból

2013-as Miss Universe illetve Miss World Hungary felkészítése

2014-es Eskrima harcművészeti Világbajnokság – Magyar válogatott

2014 – az Animi Beauty System® Lélek(sz)építés rendszere innovációs különdíjat nyert

Miért éri meg Animi Lélekkozmetikussá válni?


„Leginkább azért, mert szebb tőle a világ: a képzés óta jobban érzem magam a bőrömben, és a vendégeim is jobban érzik tőle magukat a bőrükben. Napi szintűvé válnak a csodák, és rendkívül hálásak ezért a vendégek. Hihetetlen jó érzés így segíteni, és azt érezni, hogy fontos amit csinálok, – emberi sorsok, helyzetek válnak általam jobbá- és úgy érzem áldás van a munkámon.”

1.

Végzettjeink kezelései hatékonyabbak, ezért stabilabb a vendégkörük, mint a képzés előtt

2.

Kiegyensúlyozottabbak, több idő jut a magánéletükre

3.

Az Animi Lélekkozmetikát alkalmazó kozmetikusok tiszta jövedelme 4 hónap alatt megduplázódhat

4.

A képzés 8.napja után már olyan tudás birtokába kerülsz,
mely mint új szolgáltatás kitermeli a képzésed további részét!

Oktató – Halász Krisztina

Mesterkozmetikusként: Szenvedélye a szépség. Tanítóként: egész lényével tanít.

A tréningjei nyomán nem maradsz ugyanaz, aki voltál. Individuál pszichológiai tanácsadóként – a fejlődésednek szentelte az életét! Annak, hogy a külsőddel érvényesülj a világban miközben Önmagadra lelsz. Mentálhigiénikus lényegével nagyon figyel Rád… Szalonjában kozmetikusi szolgáltatói alázattal törődik Veled… Édesanyaként bírja a türelmet, NLP mesterként ismeri a teremtő fantáziát… Az Animi Lélekkozmetika® anyjaként vallja, hogy a szépítő és wellness szakmák megérettek e nagy reformra.