Animi Lélekkozmetika®

Animi Lélekkozmetikus képzés előfeltételei: Kozmetikai Animi Meditációs Energiamasszőr képzettség

iskolai végzettség: érettségi

szakmai végzettség:

– OKJ 51 7812 01 szakképesítés azonosító számú illetve

– OKJ 52 815 01 0000 00 00 szakképesítés azonosító számú kozmetikus végzettséget igazoló bizonyítvány.

“Az animi lélekkozmetikusok a lélek ismerői, szépítő rituálék szervezői, szépítő sámánok, női tündérek, a legtudatosabb és ez által legsikeresebb kozmetikusok, Aphrodité papnői, az érintések és a szavak Nagy Mesterei, bűbájjal gyógyítók, gyöngyszemek a pszichológusok és bőrgyógyászok közötti hiátust betöltve.”

/Részlet: Halász Krisztina Lélek(sz)építés című könyvéből/

Ára: 457200 Ft, mely összeg tartalmazza: a Kozmetikai Animi Meditációs Energiamasszőr képzést is, valamint a teljes Lélekkozmetikus képzést (benne egy hetes nyári elvonulást)

A módszer hatékonyságának titka a komplexitásában rejlik. Olyan, mintha a vendégen egyidejűleg dolgozna egy szakmájához alaposan értő kozmetikus, egy természetgyógyász, egy masszőr egy lélekgyógyász és egy coach. Komplex, test- lélek-szellem szinten egyszerre ható.

Test szinten: a kozmetikai munka az animi érintésterápiával gazdagodik. Megtanulod, mikor, miért, hol, és hogyan érints a lelki cél, és a bőrtünet enyhülése érdekében. Az érintések királynői az Animi Meditációs Energiamasszázsok, ez a külön végzettséget adó tanfolyam része az animi lélekkozmetikus képzésnek is. Bővebben lentebb…

Lélek szinten: megtanulod, hogy hogyan érd el, hogy a vendéged garantáltan abba a lelkiállapotba kerüljön, amibe szeretne. És ez nem feltétlenül csak a nyugalom! Gyakran kérnek önbizalmat, ragyogást, csáberőt, türelmet, elengedést, kiegyensúlyozottságot, talpraesettséget, lendületet, elfogadást, boldogságot stb.

Szellem szinten: az animi lélekkozmetikában minden gondolat- szó és tett egy irányba mutat! A képzés felkészít képessé válni erre.

Megtanulod, hogyan tedd magad rendbe, és tartsd magad megfelelő szinten energetikailag. Az animi módszertanának kidolgozója több ízben személyesen tanult egy Peruban élő az inkák ősi hagyományát őrző Quero indián sámántól.

A módszer egyedi, 20 évnyi érlelődés után 2011-ben lett levédett szabadalom, mely 2014- ben Innovációs különdíjat nyert. A képzés során megtanulod a vendégeid bőrét és lelkét egyidejűleg kezelni oly módon, hogy minden egyes kozmetikai munkafázishoz lelki folyamatokat rendelünk. A Képzés alatt kozmetikusszakmai, pszichológiai, mentálhigiénés ismereteid gazdagodnak, tágul a személetmódod, új képességekre, jártasságra teszel szert. A módszer átütő ereje elsőként abban nyilvánul meg, ahogyan önmagadon megtapasztalod a változást-fejlődést, ahogyan Te nyílsz ki, mint a rózsa, hogy “enyém a világ és megválthatom”.

Az Animi Lélekkozmetika® által szakmailag kiemelkedsz a tömegből, hatékonyabbak lesznek a kezeléseid és képes leszel egyensúlyt teremteni a munka és a magánélet között!

A szakemberek azért választanak minket, mert

  • folyton fejlődési lehetőségek után kutatnak és az innovációkat elsőként vezetik be
  • szeretnének még nagyobb versenyelőnyre szert tenni, megelőzni/lehagyni a konkurenciát
  • új szalont akarnak nyitni és olyan eszközt keresnek, ami hamar megtérül
  • stabil vendégkört szeretnének építeni több hónapos előjegyzéssel
  • az idejüket akarják a leghatékonyabban kihasználni, hogy több idő jusson a családra
  • emelni szeretnék az áraikat, de úgy, hogy ne kelljen termékcsaládot váltaniuk

Animi Lélekkozmetikus


Az Animi Lélekkozmetika®- ban az első perctől az utolsóig minden gondolat, szó és tett a vendég testi-lelki szépségéért van. Több, mint a wellness, mert a lélekkozmetikus ezen túlmenően lelki folyamatokat képes átlátni, és segít a megfelelő mederbe terelni.

A kozmetikus szakmán belül Animi Lélekkozmetikusnak lenni egy specializációt, magasabb szintre emelkedést jelent, a szakember mentális felkészültségét, hozzáállását és hozzáértését jelezve. Itt megtanulhatod, hogy hogyan lehetsz még sikeresebb és hatékonyabb a munkád során, hogy amikor a hagyományos kozmetika határait feszegeted, segítségedre legyenek a mentálhigiénés szemléletmód, pszichológiai tudásanyag, pszichoszomatikai információk, kommunikációs és „nőcis” varázslatos-spirituális erőforrások!

A képzés előfeltétele


A Kozmetikai Animi Meditációs Energiamasszőr végzettség megszerzése.

Ha még nem végezted el, akkor lehetőséged van elvégezni a 2017. szeptember 17. – 21-ig  tartó képzésünkön.

A Kozmetikai Animi Meditációs Energiamasszázs tanfolyam árát beszámítjuk az Animi Lélekkozmetika®-i képzésbe!

Képzésismétlés

1/3 áron, hogy minél inkább elmélyüljön a tudás

Részletfizetés

15 havi részletben

Moduláris felépítés

Ha egy-egy napon nemt tudsz részt venni, pótolhatod a következő képzésen

Próba kezelés!

Próbálj ki minket vendégként!
Hívd a 06 30 826 0804-et!

Referenciáinkból


2013-as Miss Universe illetve Miss World Hungary felkészítése

2014-es Eskrima harcművészeti Világbajnokság – Magyar válogatott

2014 – az Animi Beauty System® Lélek(sz)építés rendszere innovációs különdíjat nyert

Miért éri meg Animi Lélekkozmetikussá válni?


„Leginkább azért, mert szebb tőle a világ: a képzés óta jobban érzem magam a bőrömben, és a vendégeim is jobban érzik tőle magukat a bőrükben. Napi szintűvé válnak a csodák, és rendkívül hálásak ezért a vendégek. Hihetetlen jó érzés így segíteni, és azt érezni, hogy fontos amit csinálok, – emberi sorsok, helyzetek válnak általam jobbá- és úgy érzem áldás van a munkámon.”

1.

Végzettjeink kezelései hatékonyabbak, ezért stabilabb a vendégkörük, mint a képzés előtt

2.

Kiegyensúlyozottabbak, több idő jut a magánéletükre

3.

Az Animi Lélekkozmetikát alkalmazó kozmetikusok tiszta jövedelme 4 hónap alatt megduplázódhat

4.

A képzés ára 3-7 hónap alatt megtérül

Hogyan végezheted el?


1.

Döntést hozol és elindulsz az Animi úton

2.

Egyedi igény esetén megállapodunk a részletfizetési határidőkben.
Elküldjük a felnőttképzési szerződést, és a díjbekérőt

3.

Befizeted a helyfoglalási díjat. (A képzés árába beszámít)

4.

Visszaigazoljuk, hogy beérkezett

5.

Megkezded a képzést (Helyszín: Budapest, Debrecen)

6.

Levizsgázol és megkapod az okleveled

Oktató – Halász Krisztina

Mesterkozmetikusként: Szenvedélye a szépség. Tanítóként: egész lényével tanít.

A tréningjei nyomán nem maradsz ugyanaz, aki voltál. Individuál pszichológiai tanácsadóként – a fejlődésednek szentelte az életét! Annak, hogy a külsőddel érvényesülj a világban miközben Önmagadra lelsz. Mentálhigiénikus lényegével nagyon figyel Rád… Szalonjában kozmetikusi szolgáltatói alázattal törődik Veled… Édesanyaként bírja a türelmet, NLP mesterként ismeri a teremtő fantáziát… Az Animi Lélekkozmetika® anyjaként vallja, hogy a szépítő és wellness szakmák megérettek e nagy reformra.