Az Animi Lélekkozmetika®, mint módszer

Az

„Animi” latin szó, jelentése „szíve mélyén”. Ezen szisztéma rövidítése az ABS nem véletlenül cseng egybe az autók blokkolásgátlójának rövidítésével. Az Animi Beauty System® lélekkozmetikai módszerei képesek feloldani azokat a lelki blokkokat, melyek eddig sokak szépülésének útjában álltak, és így új távlatokat nyitunk mind klienseink, mind pedig kozmetikus partnereink és más partnereink számára is.

Az Animi Beauty System®-en belül a küldetésünk, melyet a kozmetikus szakma magasabb, tudatosabb szintre emelésével kívánunk betölteni:

„A külső és a belső harmóniáját nyújtjuk az embereknek, hogy igazán jól érezzék magukat a bőrükben.”

Ahogyan azt már hosszú ideje tudjuk, a belső lelki folyamatok hatással vannak nemcsak a külsőre, de az egészségre is, vagyis a test szépségére és kisugárzására. Azt is érdemes fejben tartanunk, hogy a bőr ugyanabból a csírahámból fejlődött ki, mint az idegrendszer.

Az Animi Beauty System® által nyújtott Animi Lélekkozmetika® eszköztára a hagyományosan a felszínen és a felszín alatti centiméterekben működő kozmetikai technikák mellé végre kínálja azokat a módszereket, melyek gondolati szinten és mélyen a lélekben is képesek előidézni pozitív változásokat, így támogatva és érve el tartós és érdemi eredményeket a külső megjelenés szépségének kiteljesedésében.

Az Animi Oktató Központ /Animi Beauty System Kft/ által animi lélekkozmetikusokká képzett kozmetikusok tudása nem áll meg a test és a bőr szépségének tüneti kezelésénél, hanem képesek arra is, hogy a tünet mögé nézve a kiváltó okot észrevegyék, felismerjék, és ennek alapján olyan személyre szabott kezelési tervet állítsanak össze, mely a problémát a megoldás medrébe tereli. Az animi lélekkozmetikus mesterek képessé válnak arra, hogy tudatos segítséget nyújtsanak akkor is, amikor a vendég szépülését, szépségének kiteljesedését lelki, vagy gondolati eredetű akadályok, blokkok gátolják.

Vendégeink szépülésükhöz, személyes fejlődésükhöz és céljaik eléréséhez ezt a szolgáltatást igénybe tudják venni egyénileg, és ugyanakkor megismerkedhetnek a külsőt és belsőt harmonizáló gondolkodásmóddal csoportos képzéseinken is. Ezen szolgáltatások mind Nőknek, mind Férfiaknak elérhetőek, de vannak csak az egyik, vagy csak a másik nemnek dedikált képzéseink is.

Legfőképpen pedig nyújtjuk annak lehetőségét, hogy mind több kozmetikus sajátítsa el ezeket a módszereket, és emelje magasabb szintre szolgáltatásai színvonalát, növelve vendégei szépségének ragyogását és elégedettségét.

Az Animi Lélekkozmetika®, mint állapot

Az ANIMI jelentése: ‘SZÍVE MÉLYÉN’. Az Animi kezelések során minden ember megtapasztalhatja, hogy a szíve mélyén harmónia és BÉKE VAN. Először ezt a lelki állapotot önmagamban fedeztem fel. Később megpróbáltam újra és újra tudatosan előhívni: nyugodt, boldog érzés, ahol a boldog része olyan „Nagyon rendben” érzés, amikor egyensúlyban vagy Önmagadon belül is és egyensúly van közted és a Világ között is. Ilyenkor nem hatnak rád a külvilág zavaros körülményei, pedig akár tapasztalod is, hogy vannak, mégis minden a helyén van benned. Ezt neveztük el „Animinek”.

Szívem mélyéről nyújtok segítséget, mint gyakorló Animi Lélekkozmetikus. Igazából megérzések, sugallatok vezetnek az Animi állapotomban. Ez a lelke, mondhatnám, az eszenciája az Animi Beauty System®-nek: „Felfedeztetni Veled ezt az érzést a szíved mélyén, megtapasztalhatod jótékony gyógyító, harmonizáló, egyensúlyban tartó erejét, és megtanítunk arra, hogy bármikor könnyedén oda tudj jutni, amikor csak szeretnél.” /Halász Kriszta/

Ebben a lelkiállapotban:

  • Felismerheted azt, hogy az esztétikai hiba, amitől szenvedsz csupán átmeneti probléma
  • Ennek eredményeképpen gyorsabb a regeneráció, a sebgyógyulási folyamat.
  • Átjár az „Animi érzés”, amelynek következtében visszaáll a helyes izomtónus. Ennek látható jele a szemkörnyéki ráncok enyhülése is. Mivel a feszültség gyakran a szem körkörös izmán és a szemöldök-korrigáló izmon a legszembetűnőbb, eme ráncok enyhülésével fiatalosabb arckifejezésünk lesz.

Az Animi Lélekkozmetika®, mint technika

Az

Animi Lélekkozmetika® nem jóga, nem meditáció, nem relaxációs technika. Sokkal inkább önmagunkra hangolódás technikája éber, tudatos és kevésbé éber állapotban is. Ennek birtokában derűs-nyugodt és kiegyensúlyozott
vagy, és kész minden változásra. Ennek eredményeképpen ráébredsz arra, hogy valójában óriási szereped van a saját érzéseidben, életed történéseiben, és a környezeted alakításában is. Ezt nem csak felismerni, de használni is tudod: Önmagadon keresztül hatással tudsz lenni rá.

Az Animi Lélekkozmetika® rendkívül összetett és sokrétű, mégis nagyon egyszerű. Éppen ezért oldható meg általa, hogy minden ember,- így Te is – önmagára találjon, a saját harmóniájára és a saját útjára. Akár racionálisan, akár spirituálisan látod a világot, az Animi Benned van!

 Az Animi Lélekkozmetika®, mint szemléletmód

Az Animi Lélekkozmetika® szemléletmódja ötvözi a buddhizmus, az ájurvéda, a homeopátia, a Feng Shui, a jóganidra bizonyos elemeit. Ezzel együtt mindenkit megt
art a maga vallásában és hitében. Merít a különböző pszichológiai irányzatokból, mint a pszichoanalitika, az individuálpszichológia, a transzperszonális pszichológia, az agykontroll, a pszichokibernetika, a neurolingvisztikus programozás, az autogén tréning, a tranzakcionális analízis. Mentálhigiénés és pedagógiai ismeretek és a Hermészi tanok spiritualitása talaján.

Minden területnek megvannak a Nagy Mesterei, akiktől érdemes tanulni. A fenti felsorolás azoknak szól, akik mindennek a forrását keresik. Idővel Ők is megtapasztalják majd, hogy a Lényeg ugyanaz, csak az út más, amin keresztül odavezetnek. A fentiekből saját szemüvegemen át, saját szűrőmön keresztül 20 év alatt cseppenként összegyűjtögettem azt az eszenciát, bölcsességet, amivel hatékonyan működhetek, mint kozmetikus. Mert mind közül ehhez értek a legjobban: a szépségápoláshoz. És mivel ezt az ismeretanyagot és tudást 20 éven át a szakmámba, a hétköznapi munkámba csepegtettem, a gyakorlati tapasztalataim is nőttön-nőttek. Észre sem vettem és „lélekkozmetikussá” váltam. Mára saját Animi kezeléseket alkotok.”

/Halász Krisztina/