Független képzés és továbbképzés ANIMI LÉLEKKOZMETIKUSOKNAK

Mivel nyújtanak többet az Animi Kozmetikai Tetoválók?

Az animi kozmetikai tetoválás fontos kérdése: mit szeretnél a beavatkozás után, milyennek lássanak? Miben szeretnél változni? Milyen erőforrásokból szeretnél többet? Magabiztosságot? Légiességet? Kedvességet? Vonzerőt? Te mit szeretnél viszontlátni a tükörben nap, mint nap, amikor belenézel? Harmóniát? Extravaganciát? Természetességet? Ehhez választja ki az animi tetováló szakember a legoptimálisabb színt, formát. Ezek után választ technikát. Az animi kozmetikai tetoválók nem technikákat adnak el, (pl. púder hatású szemöldök, szálazott szemöldök) és nem egyszerűen csak szépen tudnak tetoválni. Így munkáikkal nem a 2017-es év divatját vésik vendégeik arcára, hanem erőforrásokat adnak:
A színeket és a formát úgy választják, hogy a Nő azt a benyomást keltse általa, amit szeretne. Segítségére van egy erőforrás gyűjtemény, amiből a vendég választ. Az animi sminkben a nőiséget 4 teljesen különböző minőségre tagoljuk. Ugyanezeket a női minőségeket ismerjük és ismertetjük fel vendégeinkkel, amikor az erőforrás gyűjteményből választanak. Így az elkészült tetoválás nem csak szép és jól áll: illeszkedik vendégünk személyiségéhez, és lelkileg is gazdagítja!

A tanfolyamon elsajátítod:

Szemöldök tetoválása:
-formaadás helyileg, szemöldök pótlás
– szálazás
– satírozás
– tribal technika
– 3D technika
Szem tetoválása:
– Szempilladúsítás
– szemkontúr tusvonallal
-sminkelt hatású szemkontúr
Száj tetoválása:
– kontúr
– fél satír
– teljes ajakszínezés: plasztikus ajakszinezés
-rúzsozott hatás
Az oktatás során többféle készülékkel ismerkedhetsz meg:
– Symphony
– Goldeneye liner
– Long-time liner

Időpont: Mivel nem csoportos képzésről van szó, ezért az első két elméleti alkalomra is és az ezt követő gyakorlati oktatásra is egyéni alkalmakat egyeztetünk tanulóinkkal.

Képzési naptár