Az Animi Beauty System® új távlatokat nyit a selfness és mindness szolgáltatások palettáján az Animi Lélekkozmetika®-i know how-val és az ezen alapokon továbbfejlesztett Színenergia Rituáléival.
Kozmetikus szakembereknek, masszőröknek, természetgyógyászoknak, kineziológusoknak, coach-oknak, lélek-, energiagyógyászattal foglalkozó szakembereknek nyújt képzéseket és üzleti együttműködési lehetőségeket. Ezen újfajta szemléletmódokkal és érintésterápiával járul hozzá a fenti szakemberek sikereihez.

Célja, hogy az emberek jól érezzék magukat a bőrükben.

Minden kozmetikus tudja, hogy a munkája során kicsit „pszichológusnak is kell lennie”, a vendégek kikapcsolódni, napi gondokat elfeledve megújulni vágyó szándékkal keresik fel a kozmetikákat. Az Animi Beauty System® Animi Lélekkozmetika®-i és SzER tananyaga tökéletesen felöleli az ehhez szükséges ismeretanyagot, és gyakorlatban szükséges módszereket.

A módszer kidolgozója szakmailag magasan képzett, szakoktatásban, vizsgáztatásban járatos, elismert szaktekintély, aki 20 éve vezeti sikeresen szépségipari vállalkozásait (jó hírű szépségszalon, szakmai oktatás kozmetikusoknak, OKJ tanuló képzés, kozmetikai kis- ill. nagykereskedelem, professzionális márkák képviselete) miközben tevékenyen dolgozik, mint kozmetikus mester.

A Kossuth Lajos Tudomány Egyetemen szerzett diplomát, és már a szakdolgozatát is a bőr és a lélek összefüggéseiről írta 1999-ben. Tudományos munkássága során előadást tartott az I. országos bőrgyógyász- kozmetológus kongresszuson / a mentálhigiéné, mint híd a bőrgyógyász és a kozmetikus között címmel /, az I. országos mentálhigienes kongresszuson /mentálhigiene a kozmetikában címmel / 2012 októberében a Relaxáció és Szimbólumterápiás Egyesület Országos vándorgyűlésén Lélek(sz)építés az Animi Lélekkozmetika®módszerével címmel.

Pályáját a két (kozmetika, és a pszichológia) szakterület folyamatos együtthatása jellemzi. Tapasztalatai alapján kidolgozott módszertanát 2011 februárjában védette le Animi Beauty System® néven. Tudásanyagának átörökítésére akkreditált képzőhelyén, Debrecen város szívében található Animi Oktató Központjában, emellett emellett Budapesten a Kapás u.24. szám alatt nyújt lehetőséget:

  • OKJ végzettségű kozmetikusoknak Animi Lélekkozmetikus képzés
    továbbképzésben:  Animi lélekkozmetikusoknak – Animi sminkes, Animi meditációs energia testmasszőr, Animi kozmetikai tetováló
  • Masszőröknek, természetgyógyászoknak, kineziológusoknak, coachok-nak, lélek-, energiagyógyászattal foglalkozó szakembereknek Animi Testtudat fejlesztő képzést,
    továbbképzésben: Animi Testtudatfejlesztőknek – Kozmetikai Animi meditációs energia masszőr képzést

A legelhivatottabb Animi lélekkozmetikus és Animi Testtudatfejlesztő szakembereknek Franchise együttműködési lehetőséggel együtt kínálja:  Animi Beauty System®  Lélekkozmetikus mester , és színenergia mentor képzéseit.

Lajstromozási tanúsítvány

Az Animi Lélekkozmetika®-i szolgáltatások magas színvonalú működtetéséhez elkészült 3 innovatív berendezés is, mely használata megkönnyíti az Animi Beauty System szakemberek munkáját. E fenti berendezéseket szerződéses partnereink számára dizájn és belsőépítészeti elemekkel együtt forgalmazzuk, ezzel is megőrizve partnereink exkluzivitását.

Szakembereink évente kétszer kötelezően rendszeres úgynevezett Animi kvalifikációs  szinten tartó továbbképzéseken vesznek részt ezzel is biztosítva vendégeik számára az állandóan magasan tartott színvonalat.

Az adott évi hivatalos kvalifikációval rendelkező szakemberek listája megtekinthető a SZAKEMBER KERESŐ menüpont alatt.

Animi Beauty System szakembernek lenni egy hivatás. Azon szakemberek jelentkezését várjuk, akiket megérintett a selfness és a mindness szellemisége és szeretnék azt egy exkluzív és professzionális védjegyoltalom alatt álló módszer és rendszer alapján végezni. Érzékenyek az emberi lélekre, kedvesen bánnak a vendégeikkel, és fogékonyak az újra.

Az Animi Lélekkozmetika® paradigmaváltás: általa új dimenziója nyílik meg a kozmetikus szakmának: az eddig felszínen dolgozó, okozattal foglalkozó kozmetikus mélyen, a lélekben megbújó okok feltárásával és ezek egyidejű megoldásával ad gyors és tartós eredményt.

Hiszen a szépség belülről fakad, és kifelé ragyog!

A masszőrök, természetgyógyászok, kineziológusok, coachok, lélek-, energiagyógyászattal foglalkozó szakemberek szintén egyedi, csak az Animi Beauty System® által elérhető tudásra és képességre tesznek szert, a lélekkozmetikusokhoz hasonlóan egyedi pszichoszomatikus utakat tudnak feltérképezni és  érintésüket terápiás szintre emelve képesek energetikailag tisztán érinteni, valamint az érintésekkel a vendég által kívánt lelkiállapot jegyében dolgozni.

Hogy minden ember jól érezze magát a bőrében.

Az Animi Beauty System lélek(sz)építés rendszere 2014-ben innovációs különdíjat nyert a Magyar Tudományos Akadémia,
az Innova és a Kereskedelmi és Iparkamara közös elismeréseként.