Az Animi Beauty System® új távlatokat nyit a selfness és mindness szolgáltatások palettáján az Animi Lélekkozmetika®-i know how-val és az ezen alapokon továbbfejlesztett Színenergia Rituáléival. Kozmetikus szakembereknek és gyakorlott, lélek-, energiagyógyászattal foglalkozó szakembereknek nyújt képzéseket és üzleti együttműködési lehetőségeket. Ezen újfajta szemléletmódokkal járul hozzá a fenti szakemberek sikereihez.

Célja, hogy az emberek jól érezzék magukat a bőrükben.

Minden kozmetikus tudja, hogy a munkája során kicsit „pszichológusnak is kell lennie”, a vendégek kikapcsolódni, napi gondokat elfeledve megújulni vágyó szándékkal keresik fel a kozmetikákat. Az Animi Beauty System® Animi Lélekkozmetika®-i és SzER tananyaga tökéletesen felöleli az ehhez szükséges ismeretanyagot, és gyakorlatban szükséges módszereket.

A módszer kidolgozója szakmailag magasan képzett, szakoktatásban, vizsgáztatásban járatos, elismert szaktekintély, aki 20 éve vezeti sikeresen szépségipari vállalkozásait (jó hírű szépségszalon, szakmai oktatás kozmetikusoknak, tanuló képzés, kozmetikai kis- ill. nagykereskedelem, professzionális márkák képviselete) miközben tevékenyen dolgozik, mint kozmetikus mester.

A Kossuth Lajos Tudomány Egyetemen szerzett diplomát, és már a szakdolgozatát is a bőr és a lélek összefüggéseiről írta 1999-ben. Tudományos munkássága során előadást tartott az I. országos bőrgyógyász- kozmetológus kongresszuson / a mentálhigiéné, mint híd a bőrgyógyász és a kozmetikus között címmel /, az I. országos mentálhigienes kongresszuson /mentálhigiene a kozmetikában címmel / és legutóbb 2012 októberében a Relaxáció és Szimbólumterápiás Egyesület Országos vándorgyűlésén Lélek(sz)építés az Animi Lélekkozmetika®módszerével címmel.

Pályáját a két (kozmetika, és a pszichológia) szakterület folyamatos együtthatása jellemzi. Közel 20 évnyi tapasztalatai alapján kidolgozott módszertanát 2011 februárjában védette le Animi Beauty System® néven. Tudásanyagának átörökítésére akkreditált képzőhelyén, Debrecen város szívében található Animi Oktató Központjában nyújt lehetőséget Animi Sminkes, Kozmetikai Animi Meditációs Energiamasszőr, Animi Meditációs Energia Testmasszőr alapképzésein,  Animi Lélekkozmetikus  és Animi Testtudat- Fejlesztő Tréner szakirányú képzésein valamint franchise partnereinek szóló Animi Beauty System® Lélekkozmetikus és Animi Beauty System® lélekkozmetikus mester képzésein. Egyéb lélekgyógyászattal foglalkozó szakemberek számára a SzínEnergia Mentor képzésen.

Lajstromozási tanúsítvány

Az Animi Lélekkozmetika®-i szolgáltatások magas színvonalú működtetéséhez elkészült 3 innovatív berendezés is, mely használata megkönnyíti az Animi Beauty System szakemberek munkáját. E fenti berendezéseket szerződéses partnereink számára dizájn és belsőépítészeti elemekkel együtt forgalmazzuk, ezzel is megőrizve az Animi Beauty System lélekkozmetikus partnereink exkluzivitását. Szakembereink rendszeres továbbképzéseken vesznek részt ezzel is biztosítva vendégeik számára az állandóan magasan tartott színvonalat.

Animi Beauty System szakembernek lenni egy hivatás. Azon szakemberek jelentkezését várjuk, akiket megérintett a selfness és a mindness szellemisége és szeretnék azt egy exkluzív és professzionális védjegyoltalom alatt álló módszer és rendszer alapján végezni. Érzékenyek az emberi lélekre, kedvesen bánnak a vendégeikkel, és fogékonyak az újra. Az Animi Lélekkozmetika® által új dimenziója nyílik meg a kozmetikus szakmának: az eddig felszínen dolgozó, okozattal foglalkozó kozmetikus mélyen, a lélekben megbújó okok feltárásával és ezek egyidejű megoldásával ad gyors és tartós eredményt.

Hiszen a szépség belülről fakad, és kifelé ragyog!